Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 120.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Descender
    Descender

Zato što su normalni ljudi, a ne debili.     Au jebote. Propade im karijera. Jel im javio neko?

• Избацили ову изјаву на својој фб страници у вези оног срања у америци:   Stop the madness! Our hearts with Orlando, our undying respect for the victims of fanatic bigotry.   Па набијем вас на... З

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

sine,nije sramota biti iz provincije i prićati,pisati srpski.

Moonspel...mmmm....ja sam sebi rekla da cu da izgubim nev. sa nekom od njihovih pesama ili sa Sisters of mercy ali ako doticni nema onda moze i type o negative icon_rockdevil.gificon_wink.gif

erzebeth_bathory

Moonspel...mmmm....ja sam sebi rekla da cu da izgubim nev. sa nekom od njihovih pesama

Sjajno. Prvi post i da bude ovako dobar. icon_rockdevil.gif

Moonspel...mmmm....ja sam sebi rekla da cu da izgubim nev. sa nekom od njihovih pesama ili sa Sisters of mercy ali ako doticni nema onda moze i type o negative icon_rockdevil.gificon_wink.gif

Mislis - trpaces te CDove u vaginu ili...

A ja volim da vidim da ima i strejt ljudi BA! To je dobar znak... bice dJece, vidim.

Volimo ja i Varg gothicarke, nego nikako da navucemo Blacksunray-a da nesto stavi na letvu... ph34r.gif

Ko ne slusa Satirikon i Menovar taj ne zna sta je mJetal ba! icon_rockdevil.gif

BVD jebe vise od svih nas zajedno, ali nece da se hvali.

Ma ok je i Irreligious ali malo duze kad ga slusam zabode me najbolje se tripujem kad legnem da spavam i pustim Fleash...

Extra je feeling kad zamislis da padas sa nekog extremno visokog mesta...probajte cool je trip

Izgleda da sam ja jedino ovde dovoljno lud da napravim paralelu Moonspell - Memorial = Samael - Exodus ph34r.gif

Nekako mi liche oba albuma ph34r.gif

Izgleda da sam ja jedino ovde dovoljno lud da napravim paralelu Moonspell - Memorial = Samael - Exodus ph34r.gif

Nekako mi liche oba albuma ph34r.gif

:ne:IAko oba dobra, na razlicite nacine su, i nisu bas najbolji albumi oba benda!:da:

Konacno sam nabavio Sin/ Pecado, The Butterfly Effect i Darkness And Hope.

Odlicni albumi! Bas sam se odusevio, ima toliko jakih pesama, kad budem sve lepo odslusao napisacu i favorite.

:ne: Sto ne znaci da al-boom ne valja, no, ako se ijedan trip mora okarakterisati losim [a ne mora], ondak je to, definitivno, ovaj!! icon_da.gif

Valja, valja novi Moonspell...

e vala! icon_da.gif

ali meni i dalje WOLFHEART njihov najbolji album (i jedan od najboljih metal albuma ikada)...

what about you?

irreligious,wolfheart,sin pecado ili neki cetvrti?

Glas za Irreligious,onda mu je tu negde Wolfheart,pa onda jedna velika provalija,i u njoj ostali albumi,mada novi josh ne cuh.

meni je najjachi wolfheart

alma mater je verovatno najbolja stvar koju su ikada snimili (izvinite preteranoj na subjektivnosti icon_biggrin.gif ), a tu su i an erotic alchemy, trebraruna, vampiria... ma ceo taj album je vrh.

irreligious je keva biggrin.gif

da dobar je i ima atmosferu ali je pomalo komercijalan...a? icon_confused.gif

full moon madness je sigurno najbolja stvar s tog albuma... icon_da.gif

ma ljudi wolfheart je kult u pravom smislu te reči...

najbolji metal album s beauty&beast tematikom...

pivopije.gif

The Butterfly Effect je extra album znaci mlooogo mi se svidza..i cool je tako da bih preporucila SVIMA da ga nabave ako ga nemaju!!!Bas je coooool icon_da.gif

icon_rockdevil.gifmrred.gif