June 20, 200421 yr comment_487222 Ne zalazim bas na ovaj forum... Ali Killswitch razibse! Odlican bend. SLAVA! Edited June 20, 200421 yr by Kent
June 22, 200421 yr comment_489729 Cuo sam ih skorije nemam pojma koji album, cak nemam ni nazive pesama ali mi stvarno fenomenalno zvuce!!! Tehnika na gitari i na bubnjevima je fenomenalna!!! ...riffovi su sjajni!!! ...bass nesto slabije cujem, a sto se tice vokala.....................svaka cast za umesanost stilova, ima tu svega ali clean pevanje je stvarno preterano! ...ma sjajan band!!! Mozda neko moze da mi pomogne u drugoj pesmi se pominje breaking the foundation..........tako nesto? Moze li neko da mi da nazive pesama i da mi kaze nesto vise o tom albumu? ...toliko poz
June 22, 200421 yr comment_489760 Nisam cuo mnogo pesama, a od onih koje sam cuo najvise mi se svidjaju Rose Of Sharyn i My Last Serenade
June 22, 200421 yr Author comment_489813 ' date='22. 6. 2004, 14:09'] Cuo sam ih skorije nemam pojma koji album, cak nemam ni nazive pesama ali mi stvarno fenomenalno zvuce!!! Tehnika na gitari i na bubnjevima je fenomenalna!!! ...riffovi su sjajni!!! ...bass nesto slabije cujem, a sto se tice vokala.....................svaka cast za umesanost stilova, ima tu svega ali clean pevanje je stvarno preterano! ...ma sjajan band!!! Mozda neko moze da mi pomogne u drugoj pesmi se pominje breaking the foundation..........tako nesto? Moze li neko da mi da nazive pesama i da mi kaze nesto vise o tom albumu? ...toliko poz to je drugi album "Alive or Just Breathing"
June 23, 200421 yr comment_490485 ' date='22. 6. 2004, 20:09'] ...ima tu svega ali clean pevanje je stvarno preterano! Kakvo bre preterano clean pevnje?!?!?! O cemu ti pricas?!?!?! Voleo bih da mi objasnis. Da li je preterano dobro ili je samo preterano?
June 24, 200421 yr comment_491604 Kakvo bre preterano clean pevnje?!?!?! O cemu ti pricas?!?!?! Voleo bih da mi objasnis. Da li je preterano dobro ili je samo preterano? Preterano kao krasno,predivno,bajno...ako je za lakse razumeti. ziv bio
June 24, 200421 yr comment_491843 Killswitch je zakon! Trivium je isto super bend ali ako volite taj zvuk mislim, chak shta vishe siguran, sam da ce vam se dopasti i Avenged Sevenfold
June 27, 200421 yr comment_493238 Do sada bend nikada nisam cuo, ali veceras sam video spot "life to lifeless" ......................... oh, fenomenalno, pocetak je kao neka Meshuggah, pa vokal rastura! Stvarno preterano!
June 28, 200421 yr Author comment_494028 joj cim neko secka neki riff odmah je meshuggah. KSE su mala deca kad uporedis. Mozda jedini njihov riff koji bi mogao da se pojavi na albumu Meshugge je uvodni riff "and Embers Rise" sa novog albuma. Killswitch rula....ali deco......Meshuggah je Meshuggah........tj...najbolji bend na svetu
June 29, 200421 yr comment_495413 joj cim neko secka neki riff odmah je meshuggah. KSE su mala deca kad uporedis. Mozda jedini njihov riff koji bi mogao da se pojavi na albumu Meshugge je uvodni riff "and Embers Rise" sa novog albuma. Killswitch rula....ali deco......Meshuggah je Meshuggah........tj...najbolji bend na svetu Lazo ti bash gotivish te matematichare a? BTW Obozavam i jedan i drugi bend ali mislim da ih je jednostavno besmisleno porediti...
June 29, 200421 yr comment_495419 Trivium ne mogu da pridju IMO, vokal je ruzan, mnogo bolje peva Matt u Capharnaumu... mada imaju dobre melodije... Katatonia je najbolji bend na svetu, deco Dillingeri novi idu! poz
June 29, 200421 yr comment_495422 a ja gotivim ljude koje sve zive i nezive bendove nazivaju matematicarima. najgluplja definicaja zanra u istoriji. i smorilo je sto su KSE na ovom forumu. nemam pojma gde bi se mogli klasifikovati, ali kada su all that remains i as i lay dying na avangarda, a heaven shall burn na death... nesto od ta dva pretpostavljam. sa nu zaista nemaju veze. poz
June 29, 200421 yr comment_495426 sa ovim definitivno ima najmanje veze... posto vec cenim da ce se avangarda pretvoriti u modern metal forum, onda gurati sve tamo
June 30, 200421 yr comment_496205 Kente, vodi nas! Uz tebe smo (ustvari sam). Mislim, vazno je da znamo gde je tema, sto se mene tiche, mozemo i na berzi da diskutujemo o razlomcima i integralima na bubnju i stranoj muzici domacim cvarcima ))) Ua sistematika, milion ispita imam iz toga! Nego, samo sam rekao da potseca na Meshugu, ona je samo jedna. Ali me smara, istina.
July 5, 200421 yr comment_500813 Mozda jedini njihov riff koji bi mogao da se pojavi na albumu Meshugge je uvodni riff "and Embers Rise" sa novog albuma. Killswitch rula....ali deco......Meshuggah je Meshuggah........tj...najbolji bend na svetu heh... upravo tako!!!... ...A bash taj uvod za 'And Embers Rise' would probably never cross their minds if it wasn't for Meshuggah... so, deco.. refer to the quote...
July 6, 200421 yr comment_500916 ... Recimo i na novom Slipknotu, stvar The Virus of Life ima taj Meshuggah-sensibility ''rif koji tone''.... : odnosno, svaki sledeci noseci ton deluje nizi nego sto bi bilo logichno, rif se kochi na svakom od njih, a dok zadrshka traje ton gubi intenzitet i definiciju.... ....Ovo je bash Meshuggah trip!!! .... Inache, my precious!!!
July 26, 200421 yr comment_515742 ......Meshuggah je Meshuggah........tj...najbolji bend na svetu NAJLUDJI BEND I ako vec ocete neki bend koji je poprilicno povukao na Meshuggah, onda pricajte malo o Mnemic-u koji su gotovo zasnovali muziku na Meshuggah-i
July 26, 200421 yr comment_515743 ... Recimo i na novom Slipknotu, stvar The Virus of Life ima taj Meshuggah-sensibility ''rif koji tone''.... : odnosno, svaki sledeci noseci ton deluje nizi nego sto bi bilo logichno, rif se kochi na svakom od njih, a dok zadrshka traje ton gubi intenzitet i definiciju.... ....Ovo je bash Meshuggah trip!!! .... Inache, my precious!!! Specijalno objasnjenje by ajsha69
July 27, 200421 yr comment_516224 NAJLUDJI BEND I ako vec ocete neki bend koji je poprilicno povukao na Meshuggah, onda pricajte malo o Mnemic-u koji su gotovo zasnovali muziku na Meshuggah-i decko...nemoj da te neko cuje da se blamiras da u istoj recenici pominjes mnemik i meshugu... jednostavno nema veze sa vezom... ovo jedno je umetnost ...a drugo sranje... a vama prepustam da odlucite sta je sta...
July 27, 200421 yr Author comment_516244 nije Mnemic sranje bre ok su totalno. Kao neki nadrkani Fear Factory.
July 28, 200421 yr comment_516640 What would I giveeeee to behooooold..... hehehehe kako je bilo super juche
July 28, 200421 yr comment_516651 stalno pricam kako ne volim fear factory a to mu verovatno dodje zbog ova dva benda (mnemic i raunchy) koji su tu mjuzu toliko unapredili da jednostavno nije imalo nikakvog duha u novom FF kada sam ga slusao. ranije su mi bili dosta dobri... poz
August 14, 200421 yr comment_529876 decko...nemoj da te neko cuje da se blamiras da u istoj recenici pominjes mnemik i meshugu... jednostavno nema veze sa vezom... ovo jedno je umetnost ...a drugo sranje... a vama prepustam da odlucite sta je sta... Ja reche da su zasnovali svoju (u istinu ne u potpunosti) muziku, a ne da su dobri kao meshuggah koji je 1000 puta bolji bend... Al da se mi vratimo na KSE
August 23, 200420 yr comment_535815 Ja reche da su zasnovali svoju (u istinu ne u potpunosti) muziku, a ne da su dobri kao meshuggah koji je 1000 puta bolji bend... Al da se mi vratimo na KSE MESHUGGAH !MESHUGGAH !MESHUGGAH !MESHUGGAH !MESHUGGAH !MESHUGGAH !