December 19, 200519 yr comment_971159 jel postovao neko ovaj intervju?Zanimljivo... http://www.metalcrypt.com/pages/interviews...e.php?intid=170
January 4, 200619 yr comment_983095 Aske dobar, al jebiga uz Impaled Nazarene, Venom, Sarcofago i Desaster, to je jedino sto mogu da slusham od blacka.
January 10, 200619 yr comment_990174 Izgleda da prati.. Pitam samo, da vidim ima li jos nekog da ga to interesuje..
January 24, 200619 yr comment_1007388 posto sam se tek sad uclanila na yumetal,cisto da kazem da volim burzum,obozavam najdraza pesma mi je WAR..pa feeble screams,lost wisdom,once emperor.. i prvi albume najvise gotivim.. ovo posle..nije lose,ali drazi mi je vargov pocetak..
January 24, 200619 yr comment_1007403 posto sam se tek sad uclanila na yumetal,cisto da kazem da volim burzum,obozavam najdraza pesma mi je WAR..pa feeble screams,lost wisdom,once emperor.. i prvi albume najvise gotivim.. ovo posle..nije lose,ali drazi mi je vargov pocetak.. Bravo za ovo! A ja mislio ti musko,posto ti tako pise u profilu.. burzum je moj omiljeni black metal bend..
January 24, 200619 yr comment_1007408 ooooopss.. i did it again.. mala greska u registraciji zensko sam naravno
January 24, 200619 yr comment_1007432 evo ispravila sam..da se vidi ko sam i sta sam.. posto burzum i varga,ovako uopste vrlo postujem,ok su mi svi ambiental albumi,mada varg i nije za to,a i meni se vise svidja black burzum... mada ima ambiental i instrumental pesama koje su mi bas drage.. tomhet,dunkelheit hlidskjalf mi se ceo mnooogo svidja,posebno die libe nerphus,ansuzgardaraiwo(jebem ga u jezik norveski )
January 24, 200619 yr comment_1007433 Da,hlidskjalf redovno slusam. Pa,Varg je izjavio da ce verovatno snimiti jos nesto u stilu ranog Burzuma..nadajmo se.
January 24, 200619 yr comment_1007438 nadam se ja,svakako,nada poslednja umire.. i treba da bude,duzan je fanovima..
January 24, 200619 yr comment_1007464 nadam se ja,svakako,nada poslednja umire.. i treba da bude,duzan je fanovima.. cim ga puste iz zatvora.
January 24, 200619 yr comment_1007475 jer u avgustu ove god.?cekaj to je samo uslovna.. sta je sve covek propustio tamo..valjda ce se smilovati,pa snimiti i jedan kvalitetan album..uzeleli smo ga se.. ja bi crkala od smora u zatvoru i godinu dana a kamoli 12,svaka mu cast kako on to izdrzava i kako je sve podneo ma pametno je iskoristio..koliko ja znam treba i knjigu da izda..na osnovu onog sto je pisao u zatvoru..a pametno je pisao
January 24, 200619 yr comment_1007479 jer u avgustu ove god.?cekaj to je samo uslovna.. sta je sve covek propustio tamo..valjda ce se smilovati,pa snimiti i jedan kvalitetan album..uzeleli smo ga se.. ja bi crkala od smora u zatvoru i godinu dana a kamoli 12,svaka mu cast kako on to izdrzava i kako je sve podneo ma pametno je iskoristio..koliko ja znam treba i knjigu da izda..na osnovu onog sto je pisao u zatvoru..a pametno je pisao Pisao je on mnogo toga a ja sam procitao samo ono sto se moze naci na njegovom sajtu,posto su mu knjige zabranjene. A jel znas da je pisao i price za decu? Ne znam kad ce izaci,ali mislim da su mu nesto malo produzili zbog bekstva u oktobru 2003...valjda..?? Ima dosta o njemu na burzum.net-u.
January 24, 200619 yr comment_1007482 znam,tu sam valjda i skinula one njegove umotvorine,pa citala natenane..