July 8, 20169 yr comment_2918564 Ej? Kud Dzon nije rezurektovao kao neki drugi glumac, propustiše priliku na sanse, toliko je popularan da po ugovoru ne sme ni da se ošiša, a kamo li da zamene glumca kog milioni zena gotive.
July 8, 20169 yr comment_2918565 Ustedeli bi makr na hoklicama i štiklama na koje ga meću, i jamama koje kopaju da bi drugi glumci izgledali niže oko njega. Imali bi i više zmajeva u seriji samim time. Ne gotovim ga, jel ste primetili?
July 9, 20169 yr comment_2918584 Jedino bi imalo logike da ga ja zamenim, ali ja sad nemam vremena za to cimanje. zanimljiva teorija
July 9, 20169 yr comment_2918646 Bogdane morali bi da te briju za ulogu, ipak su svi oni klinci na pocetku serije Naletela sam na tu teoriju s Brenom al mi se nije primila.
July 10, 20169 yr comment_2918666 dosta mi je (i previše) jednog true blooda. Ma jok, samo Stelanov spawn fali u got
July 10, 20169 yr comment_2918667 Odgledao sam celu seriju u prethodna dva meseca i samo da kažem da ovi što nešto bog zna kako kritikuju seriju, mnogo, mnogo, baš vole da kake. Ćao.
July 11, 20169 yr comment_2918728 Bogdane morali bi da te briju za ulogu, ipak su svi oni klinci na pocetku serije to i jeste najveci problem, ostaje mi samo da glumim mladog Roberta Baratheon-a ako budu ekranizovali Pobunu
July 12, 20169 yr comment_2918900 pa svaka joj cast ako je i dalje trudna posle smrzavanja u snegu sa teonom i skakanja u ledenu vodu al mi pricamo o seriji gde ustaju mrtvaci i zombiji napreduju kilometar na dan a ima i zmajova nije losa teorija, taman ce tri epizode da razmatra sta c e da uradi sa tim, da li da abortira ili ne i ta sranja
July 13, 20169 yr comment_2918937 mene više brine šta je sledeći maloprstićev potez... ako će neko da sjebe starkove, on će.
July 13, 20169 yr comment_2918944 Mogu oni i sami da se sjebu, ne treba im pomoc Malo mi je vestacki taj konflikt, mogla bi Sansa da ne jede govna i da mu da malo, a Dzon inace nema neke preterane aspiracije, cak je i Sever prihvatio preko kurca. Dakle, samo kad ne bi bilo ledenih naprednjaka i feministicke brigade, mogli bi da se utale da Starkovi drze Sever a Maloprstic ostatak sveta, ali dzabe kad treba resiti i sve ove ostale sabane.
July 13, 20169 yr comment_2918957 a Dzon inace nema neke preterane aspiracije Džon nema aspiracije da živi, a ne da vlada... na stranu to što je tupson. Sve je počelo od Gladijatora, i Rasela Koštunice Crow-a, koji je tada napravio prototip smorenog heroja.
July 13, 20169 yr comment_2918993 Meni je Varis za Maloprstića tata. Sa sve onim njegovim gospodskim i uglađenim "My dear...", iako misli najgore o osobi kojoj govori. Maloprstić mi pre deluje kao lokalni kockar. Prevarant - ali lokalni.
July 14, 20169 yr comment_2919039 Maloprstić će da oženi zmaja? maloprstić je najzajebaniji lik u vesterosu, you'll see. Da i ja tako mislim. A i glumac je odličan.
July 14, 20169 yr comment_2919040 Pa zar ne misle svi tako, ukljucujuci debelog? Bio bi ultimate troll da sve ide ka Deneris i Dzonu koji se smuvaju, sabiju zombije itd. i onda just before the happily ever after Maloprstic ih izjebe i to je to.
July 14, 20169 yr comment_2919066 Dada maloprstic + zmaj A sto rece rahmetli Remzi ako mislis da ce biti srecan kraj, nesi obracao paznju xD
July 14, 20169 yr comment_2919123 Maloprstic - dvorski spletkaros, prodavac magle i teski kompleksas. Ima svojih sposobnosti, svakako, ali sujeta i nezasita ambicija mu ne dozvoljavaju da realno sagleda licne domete. Preigrace se, neko jaci ce mu procitati blef i tu ce mu biti kraj. S druge strane, Varis je odmereniji, realniji, dostigao je neki maksimum moci i uticaja koji odrzava. Ne zanosi se mislju da ce vladati ili slicno, zbog cega je verovatnije da ce on docekati kraj serije/knjiga.