Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 443
  • Views 41.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• grob <3     jok,bas je violent revolution poceo ovaj trend,ali me sad bas boli kurac da pisem disertaciju gluvim rabotama koje ce ionako da drve po starom i da kontriraju svojim egom bez argume

• napisao sam prije lijepo,necu da se ponavljam,malo napregni ganglije,ja cu da uzivam uz rivokejsn

• prva metalika i dri svakako nisu primeri cistog tres metala

• 3 weeks later...
comment_2682522

utisak posle 2 dana slusanja da nije interesantan kao chaos of forms. daleko od toga da nije dobar, samo mi nije kao chaos of forms zajebancija. najjace stvari za sada archfiend i spastic, ali mora se jos slusati, definitivno.

• Author
comment_2682566

Fin je album sasvim, ali su ostali isti po nekim stvarima. Znaju da napisu mean riff, ali nikako i pesmu neku celokupno dobru da sklope. Vokali standardno tu samo da ne bude da je bez vokala.

na Chaos in Forms su uspeli, po meni. na ovom albumu su riffovi kako treba, solaze opet ludnica, i kul su pesme, ali im fali tih catchy himna kao sto ima na Chaos. Mislim da su pokazali na Chaos da mogu da sklope ovakvu svirku sa pamtljivim refrenima i riffovima, ali mi deluje kao da su namerno na ovom albumu malo pobegli od, sto bi jimmi rekao "zajebancije" i catchy refrena i fokusirali se vise na tehnikaliju i malo cudnije aranzmane. ima nekoliko pravih hitova, ali nema toliko koliko ima na Chaos.

comment_2683868

na Chaos in Forms su uspeli, po meni. na ovom albumu su riffovi kako treba, solaze opet ludnica, i kul su pesme, ali im fali tih catchy himna kao sto ima na Chaos. Mislim da su pokazali na Chaos da mogu da sklope ovakvu svirku sa pamtljivim refrenima i riffovima, ali mi deluje kao da su namerno na ovom albumu malo pobegli od, sto bi jimmi rekao "zajebancije" i catchy refrena i fokusirali se vise na tehnikaliju i malo cudnije aranzmane. ima nekoliko pravih hitova, ali nema toliko koliko ima na Chaos.

Hm, 'aj probacu bas posle opet sa Formsom, iako mi je Revocation daleko bolja stvar za slusanje nego 90% novijeg thrash-a iz poslednje dekade, ipak me nije ni blizu hvatao kao Vektor npr.

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • Author
comment_2737628

pa i oni su vise doom/stoner sto se tice porekla. :haha:

meni zao revocationa sto su toliko dobri a ne dovoljno popularni da sviraju turneje kao glavni bend. tako da uvek otvaraju za neki bezveze deathcore bendove.

a relapse kao da nekako samo forsira tu doom/stoner ekipu, red fang, ringworm, tombs, sta vec.

ne znam, sad kad bolje razmislim, i metal blade konstantno fura neke proto metal, occult rock govnare :haha: