Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1228989

Sta da ti kazem, ima cika kontakte svuda!

Znam za tu francusku plocu bas preko tebe, kad si postovao link za onu aukciju na ebayu, gde su se zajedno prodavali "Pile Of Skulls" (e, to jos uvek nemam), "The Privateer" singl i "Masquerade". Ali ovo izdanje je totalni butleg, vidi se po nejmu cim ga uocis.

Da, to si u pravu za "Handful Of Rain". Mislim da je taj album na ploci izasao samo u Grckoj, cuo sam bar to od nekih Grka. A ovi iz Helliona su me izvestili da je to bilo sve zajedno u jednom paketu: Cirith Ungol, Running Wild i Savatage.

Dobro hvalisavche ti znas dje sam juce bio :bigblue: i nasao sam kod jednog dilera ova dva bisera i malo sam se natezao s njim i dao mi je oba albuma za 35€ Masku je cijenio 25 a BHI 20.

Dobro, nisam lose prosao sa obzirom da BHI kosta kod heliona 15,50 a Masku nemaju sve u svemu zadovoljan.

Aj sad reci koliko si ti puko ili sta si trampio zauzvrat?

• Replies 1.2k
  • Views 92.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Ćekaj,jer bi se ti mano foruma sad,da ti neko kaže,aj pikavac,beži s foruma? koj si ti da daješ sud dalće se neko povlaći. Eto,zamisli,izađeš da polažeš ispit neki,i profa ti kaže, o,ne opet ti!aj n

• Nisam preslusao , ali realno , sta vi pusikurci znate ....

• Koga boli kurac za cover.Oni su muzicari,a ne likovni umetnici.

comment_1229013

Trampio domace diskove, inace Maskarada kod mog coveka kosta 20 evra. Uzeo sam 6 ploca za nekih 7 diskova plus 5 nasih dema, od kojih je jedna onaj dupli have Mercy vinil koji kod Helliona ide za 18 evra valjda.

• 3 weeks later...
comment_1239208

Dobro hvalisavche ti znas dje sam juce bio :bigblue: i nasao sam kod jednog dilera ova dva bisera i malo sam se natezao s njim i dao mi je oba albuma za 35€ Masku je cijenio 25 a BHI 20.

Dobro, nisam lose prosao sa obzirom da BHI kosta kod heliona 15,50 a Masku nemaju sve u svemu zadovoljan.

Aj sad reci koliko si ti puko ili sta si trampio zauzvrat?

CEKAJ, Jesi li ti to platio 20 € CD ILI LP MASQUERADE? PLZ answer

comment_1241006

Eto, sad znas. A koliko je meni poznato, "Black Hand Inn" originalno nije ni izasao na vinilu.

Mislis da bi Rolf nekome se potpisao na Bootleg plocu? Ne vereujem prijatelju moj! Moj Brother ima autogram od Rolfa na toj ploci (originalan je nebrini)

Postoje Svi albumi od gates to purgatory do Rivalry na plocama!

Pile of Skulls, Black hand inn i Masquerade su veoma teski za pronaci! Pile of skulls LP nema pesmu treasure island i Black hand inn nema pesmu Genesis!

Evo gde mozes da ih nabavis ali pazi, malo su skupe :D

www.jollyrogerstore.com

comment_1241174

Ma, iskreno, sad kad sam nabavio ove butlege ne trebaju mi toliko ti originali. Hvala na savetu, u svakom slucaju. "Pile Of Skulls" sam vidjao za 40-tak evra, jer on jos nije bio toliko redak, koliko ostale. Za "The Rivalry" znam, on je valjda izasao kao picture disc EP.

comment_1242298

Sta kosta veoma, veoma mnogo? Gramofon? Me pricaj gluposti. Moze dobar gramofon da se nadje za pare koje nisu vece od bilo koje druge audio komponente.

Ako se ti toliko nerviras, to nije moj problem! Ja pricam o novom gramofonu! Barem ovde u Italiji ga je tesko naci u radnjama