Jump to content

Aktuelne krize i nemiri u zemlji i svetu


kuruz

Recommended Posts

narod ne valja i treba ga menjati... nije da je narod neki bitan elemenat države pa da išta treba da bude po njegovoj meri, treba ga prevaspitati i dovesti u red... jedino, nisam siguran po čijoj meri ga treba vaspitavati, da li po meri borisa, po meri evrope ili amerike, po meri gej populacije, po meri faprila? moj glas ide faprilu, on će znati najbolje kakav bi narod trebalo da bude...

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad vaskrsla i Gadafijeva cerka Hana,koja je poginula jos 1986.

Magija postoji!Jebo ove vradzbinice i crne i vlaske magijice,mag wannabes,prava magija i samonovanje bre!Nekromansije,gorstaci,vilenjaci.Ziveo Gandalfi!

AJ BILIV NAU!JU HIR MI GAD?AJ BILIIIIIIIIV

 

46ff126b3093a90cc280c35e3f9b15f4.jpg

Edited by sale 83 Larry Flynt

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Egzistencijalni: Ne znam po cemu se na prvom snimku vidi da su ovo "civili" koji pucaju na pacove..jeste da nemaju obelezja ali to ne mora nista da znaci. Btw..cim uzmes oruzje u ruke vise nisi civil ;)

Edited by Ozziris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vesti

Svet

 

2

Opljačkana pravoslavna crkva u Tripoliju

Srna | 27. 08. 2011. - 22:25h | Foto: AFP-Ilustracija | Komentara: 0

 

TRIPOLI - Iz pravoslavne crkve Svetog Georgija u Tripoliju ukradeni su mošti svetitelja zaštitnika i stara Jevanđelja, prenosi Radio Svetigora.

 

"Ukraden je kivot sa moštima našeg svetitelja zaštitnika, koji sam doneo sa Svete Gore, stara Jevanđelja, putiri i kadionice, od kojih smo jednu dobili od vaseljenskog patrijarha Vartolomeja", rekao je mitropolit Tripolija Aleksandrijske patrijaršije Teofilakt.

 

 

 

Oni koji su izvršili ovo delo, rekao je mitropolit Teofilakt, kontaktirali su predsednika grčke zajednice Dimitrisa Anastasia i tražili novac.

 

 

 

"Gospodin Anastasiu je prijavio provalu policiji, ali kako stvari trenutno stoje, niko se neće time baviti. Srce mi se slama zbog svega što se dešava u Libiji, zemlji poznatoj po gostoprimstvu", rekao je vladika Teofilakt, koji je postavljen za mitropolita Tripolija 1991. godine.

 

 

 

O ovom vandalskom činu nadležnog arhijereja, mitropolita Teofilakta, koji se od kraja juna nalazi u Grčkoj, obavestio je predsednik grčke zajednice Dimitris Anastasiu.

 

 

 

Crkva svetog Georgija u Tripoliju najstarija je pravoslavna crkva u Severnoj Africi, a sagrađena je 1647. godine.

 

BLIC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Председник Социјалдемократске уније Жарко Кораћ изјавио је да Србија не може "довека" бити талац политичких радикала из Косовске Митровице и шверцера са обе стране границе.

 

http://www.nspm.rs/hronika/zarko-korac-srbija-ne-moze-biti-talac-radikala-i-svercera-sa-severa-kim.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

I bi u pravu. Gotova je igra, nismo povlacili konkretne poteze i sad je potrebna nova politika. Ako smo pre i mogli da postignemo neki pozitivan pomak bez priznavanja Kosova sad ne mozemo ni uz priznavanje (fakticko jel, mada ni ovo drugo nije u domenu fantazije) nista da dobijemo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

samo da znate ovi anonimusi su izgleda americka kreacija,podrzali su pobunjenike protiv gadafija u februaru

 

http://anonnews.org/?p=press&a=item&i=483

 

i protiv su pokreta cajanke

 

http://www.sodahead.com/united-states/anonymous-hackers-threaten-to-take-down-tea-party-websites/question-1541659/

Edited by Теша Тешановић

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anonimusi su ničija kreacija, jer kao forma oni ne postoje. Anonimusi su cilj i samostalni third party. Inače kolko god anonimusi danas bili moćni, to što podržavaju pobunjenike u Libiji, apsolutno ništa ne znači nit će pobunjenici imati neke koristi od toga, jer ipak oni su prvenstveno hakeri. Libija je već izolovana zemlja, sa ne tako jakim akcentom na tehnologije, tako da samim tim ne postoji front gde bi anonimusi mogli da donesu doprinos.

Edited by Lunar

Share this post


Link to post
Share on other sites

svako iole normalan podrzava pobunjenike u usa jer, sad je obama predsednik, on je kao kul i nije imperijalista, nije ni slao vojnike u libiju, pa to onda izgleda kao prava revolucija itd itd

uostalom tinejdzeri mahom sacinjavaju anon, tinejdzeri uglavnom gledaju tv i nisu previse dobro upuceni u svetska desavanja

 

ne znaci odmah da je astroturfing (kanda) sto aktivno podrzavaju pobunjenike, posto je dosledno sa onim sto bi ionako radili, moraju nesto da rade jbg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...