Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

@LoveHateLove Starčevac? :)

Baš je lep Banat, milina za vožnju. U Hrvatskoj mi je zanimljivo da idem iz babinog sela do susednog jer se samo sjurim nizbrdo i ne radim ništa. Ali se zato penjem nazad tri dana i umrem. :haha:

• Replies 1.1k
  • Views 37.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Ne dirajte mi Vojvodinu :) Idite na Titel, Frušku Goru, Vršački Breg, Deliblatsku peščaru :)

Edited by Captain Spaulding

Za samo 48 sati na jugu preporodih se. Jebo Beograd, da mi je više odmora po ovako lepom vremenu, da se navozam kao u najboljim danima.

• Author

Komšija :) Ja sam iz Novog Sela.

Beograd? :haha:

@kure

bar imas puta, Od smora sam prebrojao sva stabla Kosutnjaka, Topcidera, Ade, centra, prepoznajem ih po imenima jbt.Do kraja leta cu poceti i lisce da brojim ako ne pronadjem novu destinaciju.Jebem ti sto ne zivim na planini... :udri:

ускоро почињем са упознавањем Липовачке шуме и околиша :D

не знам да л' тамо има нека стаза

Stefan

2009-10-29 12:26

Nije problem u nama. Ovo nam sve dolazi sa zapada, iz Amerike i Evropske unije. Gde su one tradicionalne, patrijahalne vrednosti???

ми размишљали о карбонском бициклу, али одустали кад нам рекоше да људи који имају преко сто кила не би требало да их возе, јер може да се деси да карбон оде у курац

фали ми 4, убрзано се ради на томе

• Author

ми размишљали о карбонском бициклу, али одустали кад нам рекоше да људи који имају преко сто кила не би требало да их возе, јер може да се деси да карбон оде у курац

prema specifikacijama maksimalna tezina od 125-150kg(zavisno od proizvodjaca, npr Specialized,Cannondale)...veca frika su ti tockovi da li ce izdrzati, ne ram.

to varira od modela do modela... čuvajte se samo grmljavine...

ili kupite downhill, moći ćete obojica istovremeno da se popnete na nju i neće joj biti ništa...

Taman sam hteo da pitam kako ćeš kroz grad sa City modelom, pa se setih da si iz Novog Sada. Ovde bih od toga imao nula koristi. :haha:

Laganica tebra :)

Ma nervira me što imam jedino planinac, ručke su u takvom položaju da moraš da se saviješ, volim te city jer su opuštene i lagane za vožnju po ravnici :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.