Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 534
  • Views 25.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Jebote,ti ko da kola kupujes.Slusalice jebene,isti kurac da li ces dati 2500 ili 4000,razliku nikakvu osetiti neces.Slusaces na ajpodu a ne na nekom hi fi sistemu.

• pojebi je kokili,pocela je da smara koliko te proganja,pa da pocinemo

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

comment_2421099

Mislim da vredi svaki dinar. Prosto ne mogu da se nacudim kvalitetu same slike. Da ne znas mozda u kojoj bih radnji mogao da pronadjem hdmi kabal? Povezao sam ga preko DVI-a, al koliko citam hdmi je prava stvar.

Edited by -Mare

comment_2421104

Mislim da vredi svaki dinar. Prosto ne mogu da se nacudim kvalitetu same slike. Da ne znas mozda u kojoj bih radnji mogao da pronadjem hdmi kabal? Povezao sam ga preko DVI-a, al koliko citam hdmi je prava stvar.

Jedina bitna razlika izmedju DVI i HDMI je to sto imas i zvuk preko HDMI-a,sto se tice same slike,digitalna je slika na oba i nema neke drasticne razlike ;).

comment_2421105

Ah, i mislio sam al' reko da pitam u slucaju da moram neku spec. radnju da jurim. Winwin mi je usput cini mi se, bacicu pogled sutra. Fala. :da: Jos dve stvari kod ovog Dell-a: Klizac i cinjenica da u slucaju da zelim da okrenem monitor ne moram da ga podizem vec stalak ostaje fiksiran. Klizac je horizontalni, lako se podesava visina monitora. Uostalom, ne umem ja to ni da predstavim kako treba. Perfekcija.

Edited by -Mare

comment_2421106

Ah, i mislio sam al' reko da pitam u slucaju da moram neku spec. radnju da jurim. Winwin mi je usput cini mi se, bacicu pogled sutra. Fala. :da: Jos dve stvari kod ovog Dell-a: Klizac i cinjenica da u slucaju da zelim da okrenem monitor ne moram da ga podizem vec stalak ostaje fiksiran. Klizac je horizontalni, lako se podesava visina monitora. Uostalom, ne umem ja to ni da predstavim kako treba. Perfekcija.

Kako mocno jbt...odusevljen sam kako dobro izgleda,a verujem da je uzivo tek expirience :) .

comment_2421114

Ako postoji bilo kakva razlika uzecu hdmi, cisto da izvucem max iz njega. Uzivo je divan, nisam samo probao da ga rotiram - ne bi mogao da stane ovde ispod police u vertikali. :haha:

comment_2423399

Care ovo kuciste sam platio 150e novo pre par godina, ocekivao sam od njega da moze sve da stane, a nisam bas merio grafu pre kupovine... Izgleda da starija kucista nisu bas pravljena za grafe od 35cm.

Edited by vegeta

comment_2425180

Zna neko gde ima da se uzme neki Intel core2quad?Konkretno me zanima q8300.Kapiram da se ne proizvode vise,ali mozda negde neki zavuceni ima.Vidim da se prodaju po limundu i kupujem prodajem,ali nesto mi se ne uzima polovan.I zaobidjite savete "Uzmi i5",maticna mi to ne podrzava a ne pada mi napamet da menjam komplet konfiguraciju.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.