Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2012.06.27-30. *Ušće, Beograd* BELGRADE CALLING 2012

Featured Replies

Kupio danas kartu za drugu i treci dan. Valjda ce se na kraju ovaj festival odrzati.

• Replies 1.5k
  • Views 157.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

The Nervous Breakdown: So what's the deal with Ozzy? What are you doing with him [this summer]?

Zakk Wylde: It's the "Ozzy and Friends" thing. (Current Ozzy bandmembers) Gus G., Blasko and Tommy [Clufetos] are coming out and doing a bunch of tunes, then I come out with Blasko and Tommy and we end up doing a bunch of stuff from the era when I was with The Boss, from "No Rest For The Wicked" all the way through everything I've ever done with him. Then Geezer [butler, BLACK SABBATH bassist] comes out and we do a bunch of SABBATH stuff and at the end, Slash and everybody — Geezer, Slash, Gus — and we all play "Paranoid".

Znaci, trebalo bi da vidimo uzivo i Gus G.-a, kad vec nema sanse da vidimo Firewind.

• Author

The Nervous Breakdown: So what's the deal with Ozzy? What are you doing with him [this summer]?

Zakk Wylde: It's the "Ozzy and Friends" thing. (Current Ozzy bandmembers) Gus G., Blasko and Tommy [Clufetos] are coming out and doing a bunch of tunes, then I come out with Blasko and Tommy and we end up doing a bunch of stuff from the era when I was with The Boss, from "No Rest For The Wicked" all the way through everything I've ever done with him. Then Geezer [butler, BLACK SABBATH bassist] comes out and we do a bunch of SABBATH stuff and at the end, Slash and everybody — Geezer, Slash, Gus — and we all play "Paranoid".

Ovo ce izgleda biti prava pizdarija u pozitivnom smislu. :rockdevil: Kao Live Aid ili Live Earth, samo manje i zheshce.

Znaci, trebalo bi da vidimo uzivo i Gus G.-a, kad vec nema sanse da vidimo Firewind.

Kako nema, mozda budu opet nekom predgrupa kao onda.

Kako nema, mozda budu opet nekom predgrupa kao onda.

Mozda i ja nekad odem na Havaje da zivim. :D

Sorry za offtopic.

• 3 weeks later...

Aj samo mi razjasnite nešto - ako imam kartu za drugi dan doplaćujem za treći 1500 i to je to, je li?

Колико је карта за дан кад пЈева Сатир?

Sa sajta: 2990 za sektor P2, 3990 za P1 i 4500 za Fan Pit.

Aj samo mi razjasnite nešto - ako imam kartu za drugi dan doplaćujem za treći 1500 i to je to, je li?

Da.

ako imaš kartu za fan pit doplaćuješ 1500, ako imaš za parter1, 2500

Ima li neko informaciju kako ide prodaja karata za ovo? Da nam se ne otkaže...

Mislim da nece biti otkazano, dovoljno su digli cene da im se u svakom slucaju isplati. Pretpostavljam da su racunali i na posetu publike iz okolnih zemalja, a sto se sajta Eventma tice, klasicno je laganje za preostali broj karata :pivopije:

Mozda je neko vec rekao, imate lep paket sa sve rezervacijom preko sajta: 2.dan fan pit+ karta 3.dan za 6080 din. Kazu da postoji ogranicen broj, proverite.Mislim da se to najvise isplati, s obzirom na broj i odabir izvodjaca.

Da, to je dobra opcija. Ja sam kupio tu kartu sto vazi dva dana za nekih 6000, tako nesto je bilo. A što se tiče prodaje, mislim da se ovo neće otkazati.

• Author

imam kartu viška za Golden Circle za taj drugi dan. 3500 dinara, kontakt na email [email protected]

Ljudi kupujte, ovoje ispod cene! :zuba:

Voleo bih da otidnem na FNM ali mi je kanda mnogo da dajem 4K. Ako nadjem nesto povoljnije mozda i odem. Mnogo mi da sprcam 50eur na cert :zuba:

• Author

Evo setlista Ozijeva

http://www.setlist.f...d-1bdf81a8.html

Dosta lichi na onu s prethodne turneje. Nije losha, mada bihja izbacio Fairies Wear Boots i Mr. Clowley. I umesto njih ubacio recimo Bloodbath In Paradise i No More Tears. :P

Ovaj cetvrti dan sa domacim bendovima mu dodje k'o popravljanje od mamurluka nakon prethodnih dana, laganica.

• Author

Moj ticket je vec pozhuteo od starosti. :lol: To je josh Black Sabbath ticket. :P

Edited by Huszar

Jedno pitanje na brzaka. Da li postoji neka varijanta da se dobije karta za drugi i treci dan a da su deljive? sa popustom naravno:)? Kontam da ako odmah kupis za dva dana da nisu, da li postoji u tom slucaju varijanta da se kupi za drugi dan pa posle doplati, pa da se dobiju deljive karte? ako se uopste i tada dobijaju deljive karte? Bio bih zahvalan ako bi neko znao da odgovori:)

Moj ticket je vec pozhuteo od starosti. :lol: To je josh Black Sabbath ticket. :P

Evo i moja poprima zutinu :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.