Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2012.02.28 *Gun Club, Beograd* Krisiun, Malevolent Creation, Vital Remains, Hatesower

Featured Replies

• Replies 318
  • Views 32.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• biće Srebrenica od koncerta

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

I nju cemo dodirivati znojavim telima

• Prosto je neverovatno kako ljudi ovde nikad nisu zadovoljni i kako se uvek nadje neko ko pronalazi satisfakciju u tome da popljuje organizatora bez ikakvih razloga. Jednu stvar si u pravu, zasto si

comment_2483960

Hvala svima koji su dosli! Nit manjeg kluba, nit vise ljudi - nit bolje svirke!

:pivopije:

Ovaj broj ljudi koji je veceras ispostovao ova cetiri benda - daje mi motiv da sledeci put organizujem nesto jos bolje!

Edited by [Nocturno]

comment_2483966

Prvi bend - neinspirativno prangijanje, VR - jebanje svega živog. Možda i ne toliko dobra nastup, ali meni lično odlično bilo. Malevolent legenede i jebači. Posle njih mi je i bilo dosta, ne odgledah Krisiun, taman uvatio poslednji bas (živim u pički materini)...

Svaka čast za organizaciju - i zbog toga što sam na ulazu podigao jeftiniju kartu i zbog poštovanja satnice.

GUN je bio prepun, naravno nije to mnogo ljudi, ali ipak je lepo ovako...

comment_2483971

Sve je rečeno. Vital dobar, ali nije to to. Nedostaju oni karakteristični blasfemični Suzukijevi skrimovi, a i gitarista se nije snašao par puta. No, solidno. I ne mogu jebeno da verujem da je debeli Lazaro skočio! :haha:

MC potukao sve živo i mrtvo. Sadašnji VR im nije ni do kolena. Fantastična svirka.

Krisiun smorio, na pola svirke sam otišao. Pola bend, pola bubanj.

I iako sam došao premoren, proveo sam se neviđeno. Pohvala organizatoru/ima.

I gde ste vi ljudi, jebote?! Ne videh nikog, sem Neše, ali je on pričao sa nekom lepojkom pa nisam hteo da ometam. :haha:

comment_2484016

Meni se čini da je zvuk najbolji bio na VR, nekako su starci posle bili dosta tihi. Grci uglavnom dosadni.

Konačno događaj koji je popunio klub.

comment_2484034

Hatesower propustih,al taman udjusmo pred namestanje za VR...

I kako pokidase,bez toga da prizivam zelju za lajnapom sa Suzukijem odlicno je bilo,vokali su se slabije culi,al sve u svemu legende pokidase kratko ali slatko... LAZARO LEGENDA ! Ne samo sto je skocio medj publiku nego je i pricao tokom ostalih bendova opusteno sa ljudima,prisao da ga pitam za novi album a on mene pita "How do you say cheers in serbian":D,kakav lik :D...

NO ONE CAN DESTROY THIS MALEVOLENT CREATION ... Toliko od legendi,jest da sam najvise dosao zbog Vitala,AL SABISE SVE STO SE MOZE,PESME SVE KULTOVI,zvuk bio najbolji od svih bendova :rockdevil::rockdevil::rockdevil:,pamtice se ovo vecno !

Sta reci za Brazilsku bratsku hordu,dodjose i zavrsise The Great Execution,playista odlicna,rasturise sve,jos za bis JEBENA IN LEAGUE WITH SATAN,pa gde me nadjeeeee !!! Boze bar da cujem pesmu od jednog mi od omiljenih bendova uzivo bar i u Krisiunovoj nenadjebivoj egzekuciji :red::red::red: ...

Sto rece Alex ovo je jebeni underground i jebeni metal,tako i nek ostane ! Organizatoru svaka cast,samo tako nastavite !

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.