Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1207702

Ne znam da li je ovo istina, ali koliko sam video na ebay-u, neki Brazilci prodaju licencno americko izdanje "Ledene Krvi" izdato za Utterly Somber Creations. Sajt tog izdavaca nije azuriran odavno, tako da kod njih nema informacija o tome, ali bilo bi lepo videti i to izdanje. onako, na prvi pogled, izgleda mnogo lepse od naseg, iako je ista naslovna strana.

• Replies 892
  • Views 107.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Кад сам ишао до Бусија на јањетину, видео сам ове плакате:  

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Како год отворим неку тему, везану за неки домаћи бенд, тако се ту створи Лука. Постао је као пролећни грип, присутан је где год да погледаш.   Шта је следеће? Певаће у Хелеру, свираће клавијатуру у

• Knjaz_Ovoga_Sveta
    Knjaz_Ovoga_Sveta

GROM Records info:   THRASH SPEED METAL KULT - LIVE!!!   BOMBARDER , najznacajniji Thrash Metal bend stare Jugoslavije odsvirace 3 unikatna koncerta i promovisati svoj novi studijski album "Ima li

comment_1207853
Ne znam da li je ovo istina, ali koliko sam video na ebay-u, neki Brazilci prodaju licencno americko izdanje "Ledene Krvi" izdato za Utterly Somber Creations. Sajt tog izdavaca nije azuriran odavno, tako da kod njih nema informacija o tome, ali bilo bi lepo videti i to izdanje. onako, na prvi pogled, izgleda mnogo lepse od naseg, iako je ista naslovna strana.

postoji mogucnost za tim.

jedne prilike sam u katalogu naletio na to i nije pisalo da je cd-r tako da mislim da je to to.

ako nabavim javljam

comment_1211861

Ovo je moj post od 27. 9. 2005. (sa 12. strane ove teme)

"Ledena krv" je reizdat za americkog izdavaca"Utterly somber creation" http://utterlysomber.com/

Evo gde se jos sve prodaje:

http://www.blackmetal.com/cgi-bin/gold/cat...?item=USC0805CD

http://www.redstream.org/Bombarder-Ledena-Krv_RD10125.php

Edited by Laser

comment_1212137

Izvinjavam se sto nisam video. Zapazio sam taj album jos kod jednog lika iz Portorika, ali mislio sam da je nase izdanje u pitanju. Posle sam se setio da nase niko ne bi kupovao, jer je radjeno na CDR-u.

comment_1212138

Znam da cu sad izazvati salvu besa i pljuvanja. Sinoc sam ponovo slusao "Bez milosti", jer sam ga snimao jednom Svabi za razmenu. Iako taj album poseduje odredjenu draz, strasno je koliko je neinventivan, prost i na momente vrlo dosadan. Svaka pesma ima jedan rif + varijaciju na isti, a skoro svi rifovi na celom albumu lice jedan na drugi. "Ledena krv" je po tom pitanju mnogo bolji, svaka cast Jaksi za muziku.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_1233731

Upravo to,uz obilje Neshinih provala.

Sede u nekoj ''kujni'',odvaljeni,Samcho lepi poster Bombardera,a Nesho dobacuje:''A gle ga Samcho kol'ko je ove trake uz'o k'o da ce komarca zalepit' ''

Edited by Pharmaceut

comment_1234174

Te Nesine provale su i najjaci razlog zasto ga treba pogledati, kao i onaj lik sto je drzao prodavnicu i koji je sponzorisao izdavanje te kasete.

Tu kasetu je izdao METAL RECORDS SARAJEVO

A sponzor jeste bio muzička radnja Melodija