Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2490583

Могу они и да набијају на колац, док је Толета и Расима та гамад неће бити кажњена. Уосталом, како да их казне кад су Звезди дали реално смешну казну за гађање Стојковића.

Edited by iron will

• Replies 1.1k
  • Views 38.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

tri kuruzove najvece ljubavi na jednom mestu.

• Hail Metal
    Hail Metal

Kao i uvek mora se priznati , evo retrospektiva nekih najepohalnijih cinjenica :   1.Barselona je separatisticko-siptarski klub . 2.Ferguson je priznao nezavisnost Kosova . 3.Liverpul je najveci i

• ja sam pička ciganska

comment_2490719

Realno lik je i dalje dupe-glava , ali normalno je da igra malo bolje na desnoj strani . Totalno je nekonkretan i ima jedan jedini dribling . Dobro se ubacivao , al to je znao i ranije . Smesni smo i dalje , ali ove novajlije obecavaju . Sudija nas je pokrao za 3-4 cista gola .

comment_2490866

Mogu da ti puse Stoice,Stoice,Stoiceeeeeeeeeeee!!!!

Iz prostog razloga što mi zbog svojih izveštaja i slobode mišljenja koja se gaji na forumu FK Vojvodina zabranjuje ulazak na stadion Karađorđe, što evo traje više od pola godine (moj mali vid protesta). Al' dobro, pašće im i to brzo :pivopije:

FK Novi Pazar - FK Vojvodina 1:2

Fotografije: link

Izveštaj sa utakmice: link

18.jpg

comment_2491085

Горан Смиљанић, опасан момак. Ухваћен у дувању траве, а после пијан напао пандура...

Из његовог интервјуа:

fkv.com team – Najveći spor između navijača se vodi oko toga za koga navijaš. Da li si Vojvodinaš, ili ipak navijaš za nekog drugog?

Smiljanić – Ah, taj čuveni “spor”. On suštinski i ne postoji, jer ja JESAM VOJVODINAŠ OD GLAVE DO PETE. Spreman sam da poginem za Vošine crveno-bele boje…Priča je krenula tako što se pominjalo kako sam išao na neke Zvezdine utakmice. Odmah ću reći da je to tačno. Bio sam i na Zvezdinim fudbalskim, ali i na Partizanovim košarkaškim utakmicama. Pa šta? Volim stadione, dvorane, volim da gledam mečeve i u drugim sportovima u posebnim atmosferama, navijam za Srbiju jer sam veliki patriota i podržavam sve srpske klubove kad igraju evro-mečeve (na njih sam i išao)…Mislim da sam “huligan u duši”. Bio sam, gledao sam, ali navijao, onako kako neki misle i to poimaju, nisam. Kako niko nije pomenuo koliko sam puta upao “u frku”, i to onu pravu, zbog Voše? Reći ću Vam da je to bilo na desetine puta…Još jednom i to za sva vremena ponavljam – VOLIM I VOLEĆU FK VOJVODINU DOK SAM ŽIV. Jedino i samo nju...To će Vam, Vaš Runi tek pokazati.

comment_2491863

Kakav je -kralj- ovaj Borha.. mislim da je -krajnje- vreme da covek bude prekomandovan u vezni red.. bori se sjajno za loptu, zagradjuje, i iz apsolutno svake teske situacije sa preko 20 metara dace gol.. problem je samo sto ako je blize od tih 20m golu promasice ga taman da je sam na protivnickoj polovini a golman u tom trenutku pije sokic. Covek je jebeno operisan od onog glavnog sto cini centarfora a to je instinkt za gol i dobra realizacija u izglednim sansama, a bez toga, realno, dzaba mu sve ostalo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.