Jump to content

Jelen super liga 2011/2012.


Baal

Recommended Posts

Могу они и да набијају на колац, док је Толета и Расима та гамад неће бити кажњена. Уосталом, како да их казне кад су Звезди дали реално смешну казну за гађање Стојковића.

Edited by iron will
  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno lik je i dalje dupe-glava , ali normalno je da igra malo bolje na desnoj strani . Totalno je nekonkretan i ima jedan jedini dribling . Dobro se ubacivao , al to je znao i ranije . Smesni smo i dalje , ali ove novajlije obecavaju . Sudija nas je pokrao za 3-4 cista gola .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mogu da ti puse Stoice,Stoice,Stoiceeeeeeeeeeee!!!!

 

Iz prostog razloga što mi zbog svojih izveštaja i slobode mišljenja koja se gaji na forumu FK Vojvodina zabranjuje ulazak na stadion Karađorđe, što evo traje više od pola godine (moj mali vid protesta). Al' dobro, pašće im i to brzo :pivopije:

 

FK Novi Pazar - FK Vojvodina 1:2

 

 

Fotografije: link

 

Izveštaj sa utakmice: link

 

18.jpg

  • Upvote 13

Share this post


Link to post
Share on other sites

Горан Смиљанић, опасан момак. Ухваћен у дувању траве, а после пијан напао пандура...

 

Из његовог интервјуа:

 

fkv.com team – Najveći spor između navijača se vodi oko toga za koga navijaš. Da li si Vojvodinaš, ili ipak navijaš za nekog drugog?

 

Smiljanić – Ah, taj čuveni “spor”. On suštinski i ne postoji, jer ja JESAM VOJVODINAŠ OD GLAVE DO PETE. Spreman sam da poginem za Vošine crveno-bele boje…Priča je krenula tako što se pominjalo kako sam išao na neke Zvezdine utakmice. Odmah ću reći da je to tačno. Bio sam i na Zvezdinim fudbalskim, ali i na Partizanovim košarkaškim utakmicama. Pa šta? Volim stadione, dvorane, volim da gledam mečeve i u drugim sportovima u posebnim atmosferama, navijam za Srbiju jer sam veliki patriota i podržavam sve srpske klubove kad igraju evro-mečeve (na njih sam i išao)…Mislim da sam “huligan u duši”. Bio sam, gledao sam, ali navijao, onako kako neki misle i to poimaju, nisam. Kako niko nije pomenuo koliko sam puta upao “u frku”, i to onu pravu, zbog Voše? Reći ću Vam da je to bilo na desetine puta…Još jednom i to za sva vremena ponavljam – VOLIM I VOLEĆU FK VOJVODINU DOK SAM ŽIV. Jedino i samo nju...To će Vam, Vaš Runi tek pokazati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakav je -kralj- ovaj Borha.. mislim da je -krajnje- vreme da covek bude prekomandovan u vezni red.. bori se sjajno za loptu, zagradjuje, i iz apsolutno svake teske situacije sa preko 20 metara dace gol.. problem je samo sto ako je blize od tih 20m golu promasice ga taman da je sam na protivnickoj polovini a golman u tom trenutku pije sokic. Covek je jebeno operisan od onog glavnog sto cini centarfora a to je instinkt za gol i dobra realizacija u izglednim sansama, a bez toga, realno, dzaba mu sve ostalo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...