June 2, 20169 yr comment_2912301 Nije zarad ispravljanja, nego da bih uhvatio značenje koje si hteo. Slušao sam Sufjana kada se pojavio, lepo je sve to, ali one tekstove ne merem da pevušim, koliko god on lepo pevao. Posle se i muzika rastroćkala, pa mi je bilo svejedno. Nisam imao pojma da fura ovakve stvari na bini.
June 2, 20169 yr comment_2912303 Poslušaj ovaj poslednji album, peva kao slavuj i muzika mu je oda radosti. Majke mi. Ni ja ga nisam nešto u početku mirisao, ali tako to krene, prvo jedna pesma, pa dve i na kraju album i svima bude lepo. Da se razumemo ima tu i dosta tuge, a ono što mene radi kod pop muzike je ta kombinacija sreće i tugaljivosti, odmah me kupe na keca time. Edited June 2, 20169 yr by VoivodBG
June 2, 20169 yr comment_2912304 Pazi, ja sam ga mirisao muzički, malo tolerisao one "gospod ovo, gospod ono" trenutke, posle sam izgubio volju. Ima druge muzike.
June 2, 20169 yr comment_2912305 Isto se može primeniti i za mračne sotonističke ili nihilističke tekstove u metal žanru. Meni više pun kufer toga jer je izanđala fora, napravite nešto drugačije i manje se mrštite uživo i na promo fotkama. Kako Sufjan izuva uživo: http://youtu.be/Jqw3XL2E7Ww
June 2, 20169 yr comment_2912377 Sada ga još manje mirišem. Što se tiče mrštenja, corpsepaint-a i infantilnih "Satan argh argh" tekstova, saglasan sam.
September 12, 20168 yr Author comment_2929872 ne sećam se je li bila, ali svejedno - DEE, tj. Woven Hand: