Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 601
  • Views 22.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

ja sam jednom bio sa nekom Slovenkom 2005e..bila rumena i debela..studirala politicke nauke i verovala u Evropsku Uniju,protivila se ratovima   i znam da joj je smrdelo dole..mada joj nisam video ri

• In The Flesh
    In The Flesh

Bio sam sa jednom debelom. Kad me je zagrlila, bila je sva njezna, pufnasta i meka, Naslonio sam glavu na jednu sisu i zaspao, a pred zoru, kad je malo zaladilo, pokrio sam se drugom i nastavio da sp

• Vresište
    Vresište

Dobri bože bolje da ne počinjem...kad si pomenuo tramvaj...     Vans apon ej tajm, kad su se gimnazijalci solidarisali sa studentarijom, 96a il 7a beše, protagonista ove priče je bio s nekim pozam

comment_2538740

Punije-da.Debele-nikako. Mada je meni seks sa tim punijim par puta bio 100 puta bolji nego kad sam bio s nekom strava ribom. Bitno je samo da nije ruzna u faci i da se zaprala pre toga haha.

mozes li nam reci nesto vise o tome?

comment_2538748

Pa par puta sam stemovao punije ribe i pokazalo se kao pun pogodak.Nema tog pritiska u glavi kao kad si s nekom super ribom kao ono-dal cu se pokazati u pravom svetlu,dal ce biti zadovoljna,da ne isprskam pre vremena itd.Ovako mi je bilo opusteno i nisam se toliko cimao oko tih sitnica sto se pokazalo kao pun pogodak.Sve to dolazi iz glave i kad si pod pritiskom sve to mnooooogo teze ide a i ne mogu bre da se opustim ko covek hehe.A s ovim punijim je drugacije jer znam da ne mogu da zaserem zbog gore spomenutog.A ove super fufe znaju sve cake zanata pa ti odma nadju nesto tipa-moj bivsi je mogo 2 min duze od tebe,mom bivsem je 2 cm duzi nego tebi itd.Ove punije nisu tolko dzangrizave vec im je samo bitno da se dobro napune :haha: .Bar su takve ove s kojma sam ja bio.Napominjem da je ovo moje licno iskustvo.Mozda je neko drugacijeg misljenja.

comment_2538774

Озирисе, не ради ти друга слика. Али, небитно, ову прву не бих испуштао из руку.

Реално, такве су најбоље. Да имаш за шта да у'ватиш и да имаш чиме да се играш.

comment_2538784

ne može to da se objasni matematičkom formulom

samo posle individualnog pregleda

najprostija matematicka formula bi bila

if (obim_stomaka > obim_kukova) then debela

e sad, sto se punacke tice, to je malo komplikovanije, mrzi me sad da razmisljam..

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.