Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 601
  • Views 22.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

ja sam jednom bio sa nekom Slovenkom 2005e..bila rumena i debela..studirala politicke nauke i verovala u Evropsku Uniju,protivila se ratovima   i znam da joj je smrdelo dole..mada joj nisam video ri

• In The Flesh
    In The Flesh

Bio sam sa jednom debelom. Kad me je zagrlila, bila je sva njezna, pufnasta i meka, Naslonio sam glavu na jednu sisu i zaspao, a pred zoru, kad je malo zaladilo, pokrio sam se drugom i nastavio da sp

• Vresište
    Vresište

Dobri bože bolje da ne počinjem...kad si pomenuo tramvaj...     Vans apon ej tajm, kad su se gimnazijalci solidarisali sa studentarijom, 96a il 7a beše, protagonista ove priče je bio s nekim pozam

comment_2539627

Sa 20 sam prvi put zivela sa deckom. Bili smo klinci i veza nam je bila haos. Stalno smo se svafjali, raskidali, mirili, on se useljavao, iseljavao sto puta. Za dve godine koliko smo bili zajedno, on se ugojio 20-25 kila. To je bio bas totalni bedak. Iako sam ga veoma volela, ponekad mi je bilo uzasno tesko da spvam snjim. Narocito leti :haha:.

A upoznali smo se na nekom yum okupljanju na koje ga je slucajno dovukao ortak :haha: iako on nikad nije bio na forumu, ni tad, ni kasnije.

comment_2539628

ja sam redovno jeo pastetu usput tako sto bih kupio pola leba i onda u hodu dzapao leba i mazao ga u pastetu i tako jeo (to se moze u hodu inace, lebac za misku) ili bih jednostavno grizao hleb i pastetu zasebno (pasteta se moze gristi zapravo kad odvojish konzervu od nje, ono svuces kao koru od banane).

Ma gde to mož' biti isto? Znaš koji je atak na organizam tolika količina masnoće? 10 minuta nisam mogao da se mrdnem sa mesta, koliko me je pičnulo u glavu.

Kuruz je baš lep dečko, kako tako tvrdite da ne jebe.

Ma jebe on, al' pogrešne muškarce.

comment_2539640

Kako sam srećan što se ovako fino družimo zadnjih dana.

Žene su aktivnije nego ikad, Grob je u elementu, ljudi poput Matatrte, koji nijesu prečesto ovđe, a volim im čitati postove, su se pridružili, Fapril mi je uljepšao dan juče sa njegovim komentarima, Kuruzu i dalje slomljena vilica... sve je idilično. Fali mi malo Lemi, ali njega uvijek mogu da vidim čim izađem napolje, đe gođ da se nalazi.

YuM :wub:

comment_2539752

ja sam Grobodana upoznao na koncertu Dzona Shefera..

iz njega su kuljale hiljade koncerata na kojima je bio(iz Groba,ne iz Shefera)

on i njegova debela ljubavnica Starshooter su me podigli u vis i poslali u crowdsurf gde sam jednu devojku opalio cokulom u glavu kad sam se prizemljio..

ja sam inace feminista i ne volim da udaram zene cokulom u glavu

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.