Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

da se razumemo, kobi je josh vece govno od lebrona, ali je bolji igrach. zadnje 2-3 sezone vishe nije kao ranije, ali chovek igra manje-vishe konstantno na vrhunskom niivou vec vishe od 15 godina. kobi na vrhuncu>>>lbj na vrhuncu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije valjda da se sad od najboljih igrača očekuje da budu ljudine :haha: Ko zna odakle su i kako ti likovi došli do NBA lige, realno ljudine su među njima vrlo retke, tj. jedan je Tim Duncan :bigblue: Opkladio bih se da bar 50% NBA igrača vozi Cadillac Escalade ili nešto slično, ima još i onaj Lincoln džip što je popularan kod crnaca koji su se probili, na ovaj ili onaj način :mhihi: Da su glupsoni to je jasno, koji god intervju tokom utakmice da slušate, čuje se 15 puta reč 'aggressive' u jednoj rečenici. Malo je to retardirano što u ligi igra armija šupljoglavaca koji su navodno završili fakultete, pa su jelte obrazovani :haha: Ali vrhunski sportisti kao vrhunski sportisti - retki imaju mozga, retki su skromni i ljudine, dobro je što ih bar liga tera na gomilu humanitarnih akcija koje svaki klub sprovodi u svom gradu i okolini, to mi se dopada, ne znam što se kod nas malo više ne praktikuju takve stvari. Ako mene pitate, od super super zvezda Kevin Durant ubedljivo najnormalniji, tj. miran dečko i medijima nije previše interesantan. Plače kad izgube u finalu i grli mamu da ga teši :haha:

 

Korake treba da izbace iz NBA lige. Na svakoj utakmici vidim po 50 puta da neko pravi korake a da se ne svira. Ovako generalno može da važi pravilo što si bolji igrač to ti ređe sviraju korake, obično ih sviraju nekim novajlijama i igračima iz treće postave, ali James, Bryant, Wade, Westbrook, to je umetnost, oni u Evropi ne bi jedan napad odigrali a da im se ne sviraju koraci :mrtav: Bryant i Wade ih prave skoro svaki put kada primaju loptu, dok ovih drugih dvojica to rade kad završavaju pod košem :da: Naveo sam njih četvoricu ali u NBA se toliko prave koraci da je to pravilo postalo smešno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

А је л' постоји неки оправдани разлог због којег мрзите Леброна?

Iritantan je lik a i ona Decision sapunica :puke:

Edited by M-16

Share this post


Link to post
Share on other sites

koji god intervju tokom utakmice da slušate, čuje se 15 puta reč 'aggressive' u jednoj rečenici.

Reče Brajant da je taj intervju jedna od najvećih gluposti u NBA. Kaže, samo što se završi utakmica/poluvreme, nisi još došao do vazduha, a oni ti guraju mikrofon u lice.

 

 

dobro je što ih bar liga tera na gomilu humanitarnih akcija koje svaki klub sprovodi u svom gradu i okolini, to mi se dopada, ne znam što se kod nas malo više ne praktikuju takve stvari.

Odakle? http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=16&nav_id=714465

 

Čeka se da Želimir ode preko bare, da im objasni neke stvari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nego na odbojkaške? :bigblue:

 

Dobro, znamo zašto je tako kod nas, ali slažem se da u Evropi treba više da se obrati pažnja na to. I to je jedna od stvari koja mi se najviše sviđa u amerčkom profesionalnom sportu - svaki balvan koji je dobio milionče i više, mora da nauči da se ponaša k'o čovek, koliko god je moguće. Kladim se da je više novca Miličić dao humanitarne svrhe nego Ibrahimovič, Baloteli, Ronaldo...

Edited by Dead Man Drinking

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iritantan je lik a i ona Decision sapunica :puke:

 

ma cela ta spika oko velike trojke ide na kurac. kontam da je ostao u rodnom klivlendu ne bi ga ljudi toliko mrzeli.

 

zato medjedima svaka cast, nemaju ni jednu superzvezdu a gledaj kako igraju i dokle su dogurali. pejsersi isto, gaze preko niksa bez vecih problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мени је Леброн пре свега одвратан за гледање. Као амерички фудбал да гледам. Плус одлазак у Мајами, пумпање преко медија, one and only crab drible а и ако ћемо реално, крајње субјективно га не подносим.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moraju jos mnogo pasulja da pojedu da bi uzeli prsten. SA drzao sve pod konrolom iako su Parker i Djinobili ocajno sutirali, ali kad god je trebalo pogodili su plus Djinobili podelio hiljadu asistencija. GS zvekne par trojki pa se priblizi ali nista vise od toga, i tako su jurili celu seriju. Ne mozes samo sutem za tri da odes u finale, malo je to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Као Реал у Евролиги.

Али узимајући у обзир младост екипе, ако остану а окупу и доведу још једног топ високог играча лако ГС може да пуца на титулу за пар година.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

kurtonska ekipa,malo stegnes liniju spolja i ccpk.

 

majamiju nikad laksi posao do titule nazalost,ja se nadam da bi SA mogao i njih na iskustvo da namuva,ali samo je pitanje kad ce da podju po kurcu.memfis igra na momente korektnu kosarku,ali tanko je to na previse polja protiv petokoraka i laktanja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...