Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.2k
  • Views 172.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

12. kuruz switched from being a die-hard cigan to being a die-hard grobar and simultaneously changed his style from long hair and immortal t-shirts to tracksuits and air max shoes and later to suits a

• Hail Metal
    Hail Metal

Jos jedan dokaz u obilnoj dokumentaciji o povezanosti UCK i ManUtd-a. Kad vidim snimak onog siptara sto lomi krst ja prvo pomislim na Fergusona , najozbiljnije. Mislio sam da se Ferguson pokajao i zat

• Night Prowler
    Night Prowler

comment_2655973

naravno da ga zanima,samo ljudi iz uprave dobro cijene sta moze da prodje sta ne.mislim,zanima ga da mu je stadion krcat,ne iz ljubavi.prodaja baneta bi svakako izazvala bojkote,zato su lampardu i dali novi ugovor,iako zele da ga se rijese zbog plate vec par sezona ovi mamlazi iz uprave.

comment_2655993

ako,Venger,ima,pameti, kupiće, Runija,koliko,god,da,košta

svi,renoviraju,timove,i,naredna,sezona,je,maltene, godina,nulta,Arsenal,ima,veliku,šansu,da,nešto,uradi, u,LŠ,sa,2-3,pojačanja

Fergi,otišao,Murinjo,se,priprema,Real,se,raspada, Bajern,eksperimentiše,Barsa,uigrava,tim,a,Ćavi,više,nije,mlad,Borusija,će,teško,da,ponovi,sezonu,mora,Venger,nešto,da,učini,inače,piši,propalo

comment_2656001

naravno da ga zanima,samo ljudi iz uprave dobro cijene sta moze da prodje sta ne.mislim,zanima ga da mu je stadion krcat,ne iz ljubavi.prodaja baneta bi svakako izazvala bojkote,zato su lampardu i dali novi ugovor,iako zele da ga se rijese zbog plate vec par sezona ovi mamlazi iz uprave.

Blagi, vrati se u stvarni svet, kakvi bojkoti, par natpisa, malo skandiranje, malo mahanje zastavicama itd...

navijaci imaju uticaja samo u neozbiljnim poluraspalim klubovima poput zvezde i sl

ako,Venger,ima,pameti, kupiće, Runija,koliko,god,da,košta

Ako Mojes ima pameti, nece prodati Runija

comment_2656012

Blagi, vrati se u stvarni svet, kakvi bojkoti, par natpisa, malo skandiranje, malo mahanje zastavicama itd...

navijaci imaju uticaja samo u neozbiljnim poluraspalim klubovima poput zvezde i sl

nije ti to juventus da svakog zabolje sto igraju pred polupraznim stadionom svaku utakmicu.bio sam tamo pa znam,cak smo i neku anketu radili kad su skontali iz koje vukojebine dolazimo jer su angazovali posebnu kompaniju da radi popularizovanje kluba u drugim zemljama.nece navijaci uticati na najbitnije stvari,ali ce se ugadjati navijacima,pa sta mislis sta teri i lampard i dalje rade u klubu?

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.