Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Realno, sramota je nas pristup prvo u basketu sad ovde.. sta kurac, kao, fali motivacija na +29, penis moj, derbi je to, ima da se gine i da je +50. Zasluzili ste bolji rezultat u prvom delu, vodimo na suv kvalitet ali to lako moze da se promeni ako ne pocnemo da igramo kako treba. Svaka cast za ovog malog Bogosavca, decko gine po terenu, tako se to radi.

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobar derbi, bolje da vam je svirao penal, ali isto tako je i nama mogao da ne svira nepostojeci faul gde bi bila kontra 2 na 1. Na kraju krajeva, 20 minuta sa igracem manje i napravili ste jednu polusansu, tako da jebiga, tu vam nije sudija kriv. Onaj ofsajd je bio cist ko suza, ne znam oko cega se dize frka tu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Žao mi Tomića što se onoliko iznervirao, donekle je u pravu, donekle nije. Penal je mogao da bude sviran, ali nije baš ni morao, samo je gurnuo loptu ulevo i bacio se na nogu pravo. Ja bih više voleo da vam je svirao, onako sportski, al' ovako je slađe. :) Ofsajd je bio na granici, da je nama dosuđen, tvrdio bih da nije bilo ofsajda. Ipak, svaki koji je bio oko granice je sviran kao ofsajd, sa obe strane. Ono što je Tomić rekao da nije bilo faula i da je pomerena lopta 7 metara unapred, posle koga je usledio naš prvi gol, tu greši.

Ipak, lepo je što pratite umetnost, gledate slike, čitate knjige, trebaće materijala za GTR. ;)

A tekmica je bila zanimljiva, dosta šansi i nekoliko golova, najviše me smorili retardi sa juga bakljadama kojima su najviše sjebali svoj tim, kvarivši im ritam, kao i nedovoljno angažovani igrači Zvezde u mnogo navrata.

Sportski pozdrav!

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grobari ostavili dusu na terenu, pogotovo u prvom delu, tacno se videlo da su igrali na svom maksimumu, sto je za rispekt, e sad sto nema ko da ga mune u gol od kako nema Umarua to je vec nesto drugo. Hejle, jbg, na toj slici zaista deluje kao da nije, slazem se, sad sam gledao jos par puta snimak i cini mi se ipak da je za delic sekunde Mihajlovic ipak ispruzio ruku ispred Zvezdnog odbrambenog, tj. da je ovaj freeze pre samog pasa. Amendujem doduse prvi komentar u sumnjiva situacija, utisak je bio posle uzivo gledanja gde je delovalo da stvarno jeste ofsajd bez dileme, ali sto kaze B@K@ sitaucija je 50/50, sto se cesto jbg svira u fudbalu. Po meni bi bilo sasvim zasluzeno i da je bilo nereseno, mi smo odigrali ko kurac vecinu utakmice, nismo objektivno ni zasluzili pobedu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

partizan se trudio, ali to je to. Stihijsko napadanje nema nikakve veze sa boljom igrom. Prilicno rutinski dobijena utakmica, a price o pljacki su tek pateticne. Da je partizan dobio onaj nepostojeci penal, dali bismo posle jos tri komada, ovako smo sa polu ocajnom igrom, sve odradili za 15-ak minuta. Da je bilo nereseno, ne bi bilo nepravedno, a nasa pobeda nije nimalo nezasluzena. Nije dzabe 32 boda razlike, a nismo ni mi odigrali nesigurno, dve sanse partizana i slucajan gol nisu za osudu.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Људи, честитам.

Слушао сам радио пренос првог, друго нисам слушао јер ми се накачише курта и мурта.

После ћу да погледам детаље.

По радио преносу Михајловић у првом правио децу.

Edited by Мајор Гашпар
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo oba sporna momenta, usporite oba videa na 0,25x pa prostudirajte.

 

 

Sad sam tek ubeđen da penala nema, mali se bacio na butinu odbrambenog igrača, a lopta ode levo. Zaslužio žuti, a ne da laje po medijima.

http://www.youtube.com/watch?v=RToh4SreK8k

 

Ofsajda, sa druge strane nije bilo, ali je stvarno bilo teško za proceniti, tek se na usporenom dobro vidi.

Dodatno ne znam da li je sudija po pravilima u mogućnosti da proceni da ovaj drugi igrač što je stajao u "pasivnom" ofsajdu na neki način utiče na igru, tj. zavarava fudbalere odbrane, jer lopta prolazi pored njega. Ovo ovako pitam, nisam baš u toku kako se sad stručno na to gleda. :)

http://www.youtube.com/watch?v=OUORB_nxTE0

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

To sam i ja pomislio za mogući ofsajd pri tom tzv. penalu, ali pošto sam izneo nedovoljno poznavanje toga kako se procenjuje kako igrač u "pasivnom" ofsajdu utiče na igru, nisam potegao to pitanje, tim pre što sam sad ubeđen da je penal pokušan da se iznudi na silu (ništa mi ne možeš, na silu).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno, ja stvarno zalim sto vam nisu svirali penal, ali bez zezanja. Da li je ili nije, nek odluci neko drugi, ali samo znam da sad jos vise nece moci da se zivi od vas na sledecim derbijima i nema sumnje da ce u prvoj nekoj sledecoj 50/50 situaciji pasti penal, a tad ce to mozda i biti bitno, za razliku od ove tekme, koju smo komotno mogli da izgubimo. Lepo rece Grof juce bolje da pocne vasim penalom, zasluzen ili ne, nebitno, samo da se vise okonca ta saga pa da se prica o necem drugom pred sledece derbije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

По радио преносу Михајловић у првом правио децу.

Mihajlović vam bio ubedljivo najbolji igrač.

Petković mu nije mogao ništa celu utakmicu. Beskoristan u napadu, rupa u odbrani. Dobar samo za grejanje klupe.

 

Što s ovih spornih situacija tiče, sve je već rečeno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...