Jump to content

Snimci sa koncerata


kuruz

Recommended Posts

Uhvati me nostalgija.... jedan od najboljih koncerata u Srbalja ikada.

 

http://www.youtube.com/watch?v=C7tQ3Hdt99c

 

Ako je nešto tačno, ovo je. Dovoljno je setiti se kako obezbeđenje netragom nestaje posle druge, treće pesme. Bile najavljene neke predgrupe, nisu se pojavile, ja ušao na svirku s groznom temperaturom, izašao u goloj vodi, potpuno polomljen, ali nikad zdraviji. Mala sala SKCa, jebem ti... Bilo je i ovo:

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

jedan od najboljih koncerata u Srbalja ikada.

 

 

APSOLUTNO, mlevenje samo takvo, neverovatno precizno, brutalno, energija kakvu retko koji bend poseduje, definitivno na vrhu death metal koncerata kod nas, da nije Slayer onako jebao kevu na exitu, sigurno bi mi ovaj koncert bio najbolji :rockdevil:

 

Sećam se dobih dobro po sred nosa, ali totalno nebitno... Nisam ni znao da ima snimak na yt, ne znam zašto ali mi je onomad delovalo kao da nije bilo ni pedesetak ljudi, na ovom snimku mi deluje nekako popunjenije?!

 

Elem, nadam se da će i u budućnosti biti makar približno ovako dobrih koncerata, najviše su im se približili Morbidi, Nile i CC (od sva tri benda drugi koncerti kod nas?!?)

 

I na ovom Cynicu lepo bilo, jesu beše mayu dvaput odsvirali? Ali mi ipak najjači momenat bio kad sam video na kojoj gitari je Pol svirao...

i bio verovatno jedina budala koja se drala HUMAAAAAAAAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...