February 17Feb 17 comment_3122025 3 hours ago, azal said:picke prodanepropederisali se tako sto su malo vise ubacili uticaje od checks notes King Diamond, Candlemass i Iron MaidenNe nego od kad su počeli da prave albume za debele gotičarke Report
February 19Feb 19 comment_3122089 dobijam neki Swano projekat za siromasne vajb od ovog Temple of Void, sto i nije lose. i vokal mi dosta lici na Dana. Report
February 20Feb 20 comment_3122104 KnjigovanjeCold Communion (USA) 2026 - Monuments to RuinPiše: Ilija Đurđanović Ovo je solidan američki death/doom metal bend. Ovde imamo kvalitetnu buku za vaše uši, ništa više ni manje od toga. Nažalost, ovaj bend se ne izdvaja iz proseka,... Report
February 21Feb 21 comment_3122165 Francuzi se vraćaju krajem marta, tačno dve godine od ubedljivog debija. Jes' vokal i dalje posebna priča, al' nekako mi leži u celoj priči. Dobra im fotka na MA. :)DIONYSIAQUE - La Tourbe Des Rêves Report
February 24Feb 24 comment_3122256 Ništa posebno ova nova pesma ali čeka se album, ja sam priličan fan prvenca. I meni leži vokal iako je sulud, jebemliga unikatan je. Report
February 24Feb 24 comment_3122261 jel si probao ovaj album? vokal je dramatican ali ne skroz over-the-top Report
February 24Feb 24 comment_3122263 Dobra je ova Telma stvar, poslušaću i album, ali verovali ili ne više mi se sviđa vokal ovog ludog brata iz Dionysiaque, ovaj Grk mi suviše ide u standardne epic doom vode što vokalno nije moja šolja čaja. Report