Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2770991

Ideja je da znaš da igraš solidno sa svim likovima koristeći osnovne poteze (aperkat, saplitanje, hvatanje... refleksi uopšte)... a specijalnim potezima, koje su kod svakog lika drugačije, da se usavršavaš.

Razume se, bilo bi baš patetično da te čalendžujem ne znajući to :P

Ajd' onda, jednog, i neću Scorpiona :D

• 2 weeks later...
  • Replies 191
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ne fali.

• E pa, ubite me, ne znam gde sam to video, ali mi se čini da sam negde pročitao da neće biti likovi koji su stradali u prošlom story modu. Možda sam to video u nekom videu kojeg smo postavili ovde, ili

• Zašto se svi ložite toliko na Nighwolf-a? Ja oduvek, naravno, igram sa scorpionom ili sub-zerom, a nisam loš ni sa pozerom Džoni Kejdžom, Liu kangom I tako nekim karakterima kojima lako pamtim magij

comment_2772186

Da, ali svakako do jaja sto se opet pojavljuje, jedan od kuljih MK likova, definitivno. Ne znam, toliko predojajno deluje ovaj deo da ne vidim kako bi mogao neki sledeci da ga prejebe, ova fora sa po 3 varijacije na svakog lika je fenomenalna.

• Author
comment_2772191

Jeste, al' meni se ipak neke stvari ne sviđaju.

Na primer, pokreti mi deluju jako kruto. Nema velike anticipacije. Jeste to možda realnije, ali definitivno izgleda manje cool. Uporedi recimo škorpionovo bacanje koplja ovde, i u devetci.

Ovde ga nekako ofrlje baci, a u devetci, i kad privuče (come here), cimne ga onako muški. Ili aperkat.

Mada, moguće da su to ostavili za kraj da srede.

Grafika je brutalna, ali bi možda mogli malko da prosvetle neke najcrnje delove, i da desaturišu malo te efekte.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Author
comment_2812197

Kao po običaju, prve alpha nabudžene verzije i ove kada je igra (skoro) gotova, su nebo i zemlja.

Onaj prvi ((šatro) gameplay trejler sa sub-zerom i škorpionom je više ličio na film, nego na igru, ali kako vreme prolazi, i kako ubacuju sve više materijala, kontam da moraju da optimizuju.

Ovaj story trejler je mnogo bliži izgledu MK 9, nego što je u početku bilo za očekivati.

No, samo da igrivost bude nabudžena, meni ne smeta ništa drugo.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2821143

Elfe je l si čitao nešto oko ograničenja u igri kad su second gen konzole u pitanju? (PS3, XBOX 360)

http://www.cinemablend.com/games/Mortal-Kombat-X-PS3-Xbox-360-Being-Developed-By-Netherrealm-69951.html

Koliko sam ukapirao neće biti razlike već će istu igru optimizovati za obe konzole. Pitam jer sam planirao da uzmem igru za PS3 ali me ovo malo brine sada.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.