21 hours ago21 hr comment_3118606 Heh bas su mi neki dan pali na pamet jer me onaj Agriculture podsetio na njih (ok je album nista spec)..
17 hours ago17 hr comment_3118607 nisam nikad slusao Agriculture, ali ovi me uvek bace u neki pozitivan vajb. Kao kad bi Mew bili metalci.
1 hour ago1 hr comment_3118622 1 hour ago, Haos sam ja said:Meni samo Air bio super, ovo posle sve žešće dosadno.ne znam kako to mislis, nema previse razlika u stilu, prilicno su konzistentni.ako uspevas da preslusas svaki Paradise Lost i Amorphis album koji izadje, ne znam kako ovo moze dosadnije od toga da bude 😄 Edited 1 hour ago1 hr by azal
1 hour ago1 hr comment_3118624 Uf, udarac ispod pojasa. 😀Uspevam zato što su ta dva benda klasa, čak i kad mamuzaju sami sebe.Dobra je ova nova Astronoid pesma, da ne grešim dušu. Ali prethodna dva albuma sam poslušao po 2 puta i smorio se. Air mi je bio osveženje u vremenu kad je izašao.
1 hour ago1 hr comment_3118626 jeste Air verovatno najzanimljiviji, narocito one brze "dream thrash" pesme, ali kapiram da nisu hteli da se zarobe u tom stilu
24 minutes ago24 min comment_3118631 Jel se seca neko mozda benda, isto je promovisan kao indi-thrash, izasao album 2012-3. tako nesto? Ne znam sta je posle sa njima bilo..