Yesterday at 04:27 PM1 day comment_3118606 Heh bas su mi neki dan pali na pamet jer me onaj Agriculture podsetio na njih (ok je album nista spec).. Report
Yesterday at 08:00 PM1 day comment_3118607 nisam nikad slusao Agriculture, ali ovi me uvek bace u neki pozitivan vajb. Kao kad bi Mew bili metalci. Report
9 hours ago9 hr comment_3118622 1 hour ago, Haos sam ja said:Meni samo Air bio super, ovo posle sve žešće dosadno.ne znam kako to mislis, nema previse razlika u stilu, prilicno su konzistentni.ako uspevas da preslusas svaki Paradise Lost i Amorphis album koji izadje, ne znam kako ovo moze dosadnije od toga da bude 😄 Edited 9 hours ago9 hr by azal Report
9 hours ago9 hr comment_3118624 Uf, udarac ispod pojasa. 😀Uspevam zato što su ta dva benda klasa, čak i kad mamuzaju sami sebe.Dobra je ova nova Astronoid pesma, da ne grešim dušu. Ali prethodna dva albuma sam poslušao po 2 puta i smorio se. Air mi je bio osveženje u vremenu kad je izašao. Report
9 hours ago9 hr comment_3118626 jeste Air verovatno najzanimljiviji, narocito one brze "dream thrash" pesme, ali kapiram da nisu hteli da se zarobe u tom stilu Report
8 hours ago8 hr comment_3118631 Jel se seca neko mozda benda, isto je promovisan kao indi-thrash, izasao album 2012-3. tako nesto? Ne znam sta je posle sa njima bilo.. Report
3 hours ago3 hr comment_3118641 4 hours ago, Kumodraski Vo said:Jel se seca neko mozda benda, isto je promovisan kao indi-thrash, izasao album 2012-3. tako nesto? Ne znam sta je posle sa njima bilo..daj još neku odrednicu jel se sećaš omota? Report
3 hours ago3 hr comment_3118643 29 minutes ago, Machiko Noguchi said:daj još neku odrednicujel se sećaš omota?Valjda nesto plavicasto nmp. A znam samo da su ih fazon na pitchforku tako nazivali ali realno nisu imali mnogo veze sa thrashom.. Edited 3 hours ago3 hr by Kumodraski Vo Report
17 minutes ago17 min comment_3118652 da nije vhol... https://profoundlorerecords.bandcamp.com/album/vhol https://profoundlorerecords.bandcamp.com/album/deeper-than-sky Report