May 15May 15 comment_3124502 Mozda misli na ono vasko zabata..To je bilo u kc gradu, isto puno.. Report
May 19May 19 comment_3124587 Video sam da se stvara lagani hajpić oko ovih Karmanjakah ali meni ništa naročito. Report
May 19May 19 comment_3124595 novi Port Noir je zacrtao prihvatljivu granicu pop pederluka, sve preko te granice ulazi u Sleep Token cringe.ovo mozes da slusas bez da ti kurac otpadne, ali jedva. nije lose. Edited May 19May 19 by azal Report
Yesterday at 03:09 PM1 day comment_3124717 On 5/19/2026 at 11:26 AM, Haos sam ja said:Video sam da se stvara lagani hajpić oko ovih Karmanjakah ali meni ništa naročito.da... poslušaš jednu pesmu i kao, uuu ovo bi moglo da bude dobro, a onda skapiraš da je 90% vremena neki spori njanjavi sadržaj btw, idu kao predgrupa pthero-u na evropskoj turneji, između ostalog i budimpešta, ko voli... Report
23 hours ago23 hr comment_3124719 Hm, novi Port Noir mi je kao kad bi Leprous, Vola, Linkin Park i Spiritbox imali zajedničko dete. Dosta su otišli u neko djentanje kao podlogu za pederluk. Nije loše ali mi The New Routine ostaje najbolje od njih, tu su uboli pravu formulu bez da su ličili na bilo koga i svaka pesma bila benger. Report
6 hours ago6 hr comment_3124727 mislim da je njima bas fazon da stalno nesto novo rade. ne verujem da ce da djentuju na sledecem. mislim, bilo bi bas glupo, toliko se menjali u toku karijere da bi stalni na najgluplju iteraciju meni impure wilhelmina album fenomenalan. ne mozes nijedan zanr da mu prepises, jednostavno je neka kreativna i mastovita gitarska muzika. nijedan drugi bend ne zvuci ovako. ne znam jedino za ovaj francuski. nije da mi smeta, ali nije kao da daje neku novu dimenziju muzici i vokalu. mozda ih samo mrzelo da se cimaju vise oko pisanje tekstova na stranom jeziku. ali prskanje od albuma svakako. Report
6 hours ago6 hr comment_3124728 Super je Wilhelmina, meni se čuje masa Discouraged Ones gitara tu pa mi je zato vrh. Report
4 hours ago4 hr comment_3124730 e i meni se to dopalo, pustio pre neki danmoraću detaljnije da preslušam Report
2 hours ago2 hr comment_3124733 ali vec mi jasno da nije na nivou Antidote-a, mada nisam ni ocekivao da ce biti Report
1 hour ago1 hr comment_3124734 Radiation njihov najbolji album, zeru bolji od Antidote. Ovaj novi još nisam poslušao. Report