Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Izbori 2023. 35 members have voted

1. 1. Parlamentarni izbori:

• SNS - Aleksandar Vučić
      2
    • SPS - Ivica Dačić
      0
    • SRS - Vojislav Šešelj
      0
    • Nacionalno okupljanje - Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski
      0
    • NADA Za Srbiju (NDSS) - Miloš Jovanović
      3
    • Savez Vojvođanskih Mađara
      0
    • Srbija Protiv Nasilja - Miroslav Aleksić, Marinika Tepić
      13
    • Ujedinjeni za Pravdu - Usame Zukorlić
      0
    • SDA - Sulejman Ugljanin
      2
    • Koalicija za Mir i Toleranciju (manjine)
      0
    • Narodna Stranka - Vuk Jeremić
      0
    • Dobro Jutro Srbijo - Saša Radulović, Boris Tadić
      1
    • Mi glas iz naroda - Branimir Nestorović
      1
    • Srbija na zapadu - Da se struka pita - Zoran Vuletić, Vladimir Kovačević
      0
    • Mora Drugačije - Čedomir Jovanović
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2904962

sto uopste nije tacno, niti se ja lozim na bilo koju zavetnicu, niti imam potrebe za tim, znam i Milicu i Stefana i sve iz vrha zavetnika licno i znam kakvi su ljudi

Nema nikakve veze loženje, malo te bockam, jedino bitno je to što su projekat SNS sa jednim jedinim ciljem. Onim koji sam opisao gore i koji će se desiti.

• Replies 15.1k
  • Views 516k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Demon Seed
    Demon Seed

Ja ga gledao kod Ivana Ivanovića entuzijastično, volim da ispratim naše vozače, al' sam video da je žestok balvan u pitanju     Udri breee   hešteg ne mogu sve da nas otpuste     Čuo sam juče

• johnnyzzz
    johnnyzzz

comment_2904964

Da da, šutnuli ga iz fotelje ministra da bi se dve godine smucao sa tezgama na ulici i otkidao glasove moćnom DSu koji ima 8%...

On naravno prihvatio because fuck logic.

comment_2904969

Da da, šutnuli ga iz fotelje ministra da bi se dve godine smucao sa tezgama na ulici i otkidao glasove moćnom DSu koji ima 8%...

On naravno prihvatio because fuck logic.

ne bih se iznenadio ni kad bi se ispostavilo da je to tačno, sve je moguće u ovoj državi

Radulović je ostavku dao 28.01.2014. godine, a vanredni parlamentarni izbori su raspisani 29.01.

prema svemu viđenom, malo je verovanto da je takva mućka u pitanju, ali niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da nije tako

comment_2904980

Evo navescu jedan primer onoga sto zavetnici rade

moj drug se preko zavetnika povezao sa Rusima i prodaje svake godine par tona suve sljive

po odlicnoj ceni

eto ako u tome ima nesto lose je nzm

nema ni dobrog, nije funkcija politickih stranaka i pokreta da namestaju poslove svojim clanovima/simpatizerima. To je i ds radila, a sns sada.

Edited by metal guru

comment_2904982

Ne ložite se... Nije Vučić toliko moćan da postavlja Zavetnike, niti je Đilas bio toliko moćan da postavlja Dveri (koji su pre toga 12 godina delovali).

Ja sam se tazočarao u Dveri, ali i dalje mislim da je van pameti da ih je DS osnovao.

Inače, Zavetnici su trebali da budu u koaliciji sa Dveri/DSS, ali se nisu dogovorili oko mesta na listi (Zavetnici tražili više, Dveri/DSS tražili manje), simple as that... nema tu neke teorije zavere ne znam kakve.

Vučić može da uradi poneku sitnu podlost, kao što je u Zemunu kandidovao onog Radulovića - Dosta je bilo, da bi zbunio eventualno neke glasače (tako je i Sloba Šešelju pravio istu stvar sa nekom radikalnom strankom).

Ipak, na žalost, mislim da je glas dat Zavetnicima bačen glas, (kao i Borku recimo), jer stvarno nema šanse da pređu cenzus. Možda na sledećim izborima ako im infrastruktura i organizacija ojača.

comment_2904983

nema ni dobrog, nije funkcija politickih stranaka i pokreta da namestaju poslove svojim clanovima/simpatizerima. To je i ds radila, a sns sada.

po tebi je znaci bolje da je covek bacio sljivu ili prodao ispod cene i bio u minusu?
comment_2904986

Ne ložite se... Nije Vučić toliko moćan da postavlja Zavetnike, niti je Đilas bio toliko moćan da postavlja Dveri (koji su pre toga 12 godina delovali).

Ja sam se tazočarao u Dveri, ali i dalje mislim da je van pameti da ih je DS osnovao.

Inače, Zavetnici su trebali da budu u koaliciji sa Dveri/DSS, ali se nisu dogovorili oko mesta na listi (Zavetnici tražili više, Dveri/DSS tražili manje), simple as that... nema tu neke teorije zavere ne znam kakve.

Vučić može da uradi poneku sitnu podlost, kao što je u Zemunu kandidovao onog Radulovića - Dosta je bilo, da bi zbunio eventualno neke glasače (tako je i Sloba Šešelju pravio istu stvar sa nekom radikalnom strankom).

Ipak, na žalost, mislim da je glas dat Zavetnicima bačen glas, (kao i Borku recimo), jer stvarno nema šanse da pređu cenzus. Možda na sledećim izborima ako im infrastruktura i organizacija ojača.

Razuman covek. Fora je sto su i dss i dveri pristale da prave koaliciju sa zavetnicima, pa su onda rekli iz dss-a da moze ali da im dveri daju od svog dela mesta u skupstini, tako da na kraju do dogovora nije ni doslo
comment_2904988

Ministar u vladi da ostavku i javno kaže da je realno prvi čovek u njoj (iako je PPV) najveći prevarant kog smo ikada imali. Šta se drugo moglo ošekivati od čoveka koji verovatno svaki dan razmišlja o izborima i kako da zadrži apsolutnu vlast

kad bi se svi dosledno držali onoga što su jedni o drugima pričali, nijednu vladu ne bi bilo moguće formirati

kažem, malo je verovatno, ali ne bih se previše iznenadio ni kad bi se ispostavilo kao tačno

comment_2904992

Ima samo dobrog.

Loše je kada se simpatizerima namešta posao unutar Srbije i na državnim jaslama (što su radili DS i SNS), a ako se podstiče izvoz, ne bih imao ništa protiv da svaka stranka pomaže svoje članove... pa gde bi nam kraj bio, da je to tako.

Edited by Dark_Elf

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.