Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Izbori 2023. 35 members have voted

1. 1. Parlamentarni izbori:

• SNS - Aleksandar Vučić
      2
    • SPS - Ivica Dačić
      0
    • SRS - Vojislav Šešelj
      0
    • Nacionalno okupljanje - Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski
      0
    • NADA Za Srbiju (NDSS) - Miloš Jovanović
      3
    • Savez Vojvođanskih Mađara
      0
    • Srbija Protiv Nasilja - Miroslav Aleksić, Marinika Tepić
      13
    • Ujedinjeni za Pravdu - Usame Zukorlić
      0
    • SDA - Sulejman Ugljanin
      2
    • Koalicija za Mir i Toleranciju (manjine)
      0
    • Narodna Stranka - Vuk Jeremić
      0
    • Dobro Jutro Srbijo - Saša Radulović, Boris Tadić
      1
    • Mi glas iz naroda - Branimir Nestorović
      1
    • Srbija na zapadu - Da se struka pita - Zoran Vuletić, Vladimir Kovačević
      0
    • Mora Drugačije - Čedomir Jovanović
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 15.1k
  • Views 518.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Demon Seed
    Demon Seed

Ja ga gledao kod Ivana Ivanovića entuzijastično, volim da ispratim naše vozače, al' sam video da je žestok balvan u pitanju     Udri breee   hešteg ne mogu sve da nas otpuste     Čuo sam juče

• johnnyzzz
    johnnyzzz

comment_2948424

Ovde su jedini logičan izbor Saša Radulović i Boško Obradović. Dobro, ajde, i Beli, ako ćemo da teramo šegu.

Ja mislim da sam sve bliže odluci da definitivno ne glasam za vojvodu, već za Boška, ili Radulovića.

U drugom krugu, naravno za Belog.

Obradoviću svaka čast za objavljivanje svih onih dokumenata

Nije smeo ono da nazove Dveriliks... znam da ti možda deluje kao sitnica, ali nije (zbog opšteg utiska u javnosti).

To toliko patetično i jadno zvuči, da mi je u stomaku samo nešto proradilo.

edit:

update SW sa istim komentarom. :)

edit 2:

I brat Kazim. :)

comment_2948431

Ja mislim da sam sve bliže odluci da definitivno ne glasam za vojvodu, već za Boška, ili Radulovića.

U drugom krugu, naravno za Belog.

Ma trebo si još odavno da zapiškiš tog tzv. vojvodu

http://blog.dnevnik.hr/peratovic/2007/05/1622669081/vojo-seselj-je-moralna-protuva.html

https://durmitara.blogspot.rs/2016/04/razjasnjenje-da-li-je-vojislav-seselj.html

comment_2948433

super zvuci kokilix :D usvojeno. btw elfelikse, drago mi je da si progledao i da si na pravom putu :)

Još se prelamam, ali bi me učvrstilo ako bi ti odustala od SJ, i dala glas Raduloviću, ili Jeremiću..., ili, zašto ne.. Boškiliksu. ;)

Ma trebo si još odavno da zapiškiš tog tzv. vojvodu

On će uvek od mene imati rispekt zbog posla kojeg je odradio u Hagu, pa sve i da nastavi da se ovako ponaša narednih 20 godina.. i do smrti...

Ali ne mogu ja da glasam za čoveka koji je tako pasivan prema vlasti... mora da se kazni ta pasivnost...

Ja sam hteo da glasam i kada sam bio siguran da su se mnogi razočarali, ali mislim da opozicionar u meni preovladava.

comment_2948467

On će uvek od mene imati rispekt zbog posla kojeg je odradio u Hagu, pa sve i da nastavi da se ovako ponaša narednih 20 godina.. i do smrti...

Ali ne mogu ja da glasam za čoveka koji je tako pasivan prema vlasti... mora da se kazni ta pasivnost...

Kakav tačno posao je odradio u Hagu? Osim što je oslobođen po prvostepenoj presudi. Kao i npr. Haradinaj. I zastrašivao svedoke. Kao i npr. Haradinaj. Na stranu što su ga optužili za stvari koje se teško dokazuju i da bi verovatno bio oslobođen i da mu je suđenje bilo u Hrvatskoj.

Ali na stranu Hag - ako poštuješ čoveka koji je proterivao Hrvate iz Vojvodine, zašto ne poštuješ čoveka koji je proterivao Srbe uz Hrvatske? Ili ako poštuješ čoveka koji je vodio opštinu u kojoj je cvetao kriminal, zašto ne poštuješ čoveka koji vodi državu u kojoj cveta kriminal? Ili ako poštuješ čoveka koji ništa legalno nije uradio u Zemunu i Batajnici, zašto ne poštuješ čoveka koji ništa legalno nije uradio u npr. Beogradu? Ili ako poštuješ čoveka koji je sa Slobom od 1997. do 2000. bio direktno odgovoran za teror nad ljudima koji misle drugačije, zašto ne poštuješ čoveka koji je direktno odgovoran za teror nad ljudima koji misle drugačije u periodu od 2013. do danas? I tako, ima toga još. Mislim, poštovao bih ga i ja, samo kad bih imao zašto. Eto, završio je fakultet na vreme, bio dobar student. Slično kao i Čučković iz Obrenovca. Mada su obojica više radila van struke nego u struci. Dobar je pravnik? Mislim da više dobijenih slučajeva ima Kuruz nego Šešelj, pošto je vojvoda branio samo sebe. A i pored toga je proveo 15 godina po zatvorima. Što je malo, s obzirom na njegov uticaj u našem raspadu.

Govno najveće posle Vuka Draškovića. Vidi se da su kumovi

Edited by Dead Man Drinking

comment_2948488

A kako to da Boško ima veću platu od premijera?

I što Radulović ima tako nisku platu? Možda zbog kazni.

@DMD

Mamuran sam, pa nemam snage da ti odgovaram opširno.

Otprilike si naseo na svaku DB foru. Ništa ja u to ne verujem.

Edited by Chicken Little 420

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.