Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 232
  • Views 10.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Da je Delpo zdrav koliko nije, imali bi Nadal, a pogotovu Djoković par manje GS titula. Delpo je fantastičan na betonu, pogotovo što gine za zemlju, za razliku od nekih. Za sada veoma sramotan nastup

• Hail Metal
    Hail Metal

Evo sad sam slušao Vučića, pedeset puta je ponovio, naglasio sistemski šta je država dala sportistima. Koliki moran moraš da budeš da namerno potenciraš izgovorenu reč Prlainovića koji je sve osvojio

• Kji ce nam kurac i jedna medalja? Ionako smo papazjanija od drzave, kao da ce medalja znaciti. Moramo nesto drugo da uradimo.     BOOOOBANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE       NaPIJ SE

comment_2923213

Брука како играју ове Американке.

Продала ме Бојана Петровић. Није ни требала да се враћа.

Ja uzeo lovu na koseve, Amerikanke samo plus :bigblue:

comment_2923580

Speis dzem na srpski nacin, zamalo :D bitno dae demistifikovana ova banda sa divljeg zapada...prezabavno e bilo gleati nase, kacu se oslobodili pritiska...sve njihove mane na ednom mestu servirane, brao Sale takticare...sto rece Sarenac - da se i oni uzdrmau, da vide da moe biti prpa :) ubili smo ih u svim poljima, sem snagom...i one uzgubljen lopte, u rangu petlica

Siaian mec, treba pogleati bar jos par puta ovo skolovanje

Edited by KazimKazim

comment_2923644

Malo sam pogledao Twitter posle par meseci, medenjak :

CphZ7AYVIAEzZq-.jpg

Čestitke našim odbojkašicama i košarkašicama, lepo odigrano, košarkaše nisam gledao, zadnje dve četvrtine sam odgledao snimak, Ameri igrali sa 50%. Izvukosmo se u vaterpolu i ulažem 1000 din ako budemo išli na Hrvate u košarci i vaterpolu.

Čestitke najboljem iraču tenisa svih vremena na zlatnoj medalji u dublu. Bilo bi super kad bi uzeo i u singlu, ali biće teško protiv Del Potra i Mareja.

Edited by Hail Metal

comment_2923696

Kakav epohalan meč Del Potro - Nadal, jedan od najboljih koji sam gledao, iz kojih se govana sve iščupao Nadal, ali na kraju je ipak izgubio. Svaka čast Delpu zaslužio je, srce dao za pobedu, kao i Nadal. Nadam se makar bronzi za Nadala.

Edited by Hail Metal

comment_2923778

Ljudi ovo sto nas nasi iz Saveza uveravaju da je atmosfera i dalje odlicna u Olimpijskom timu bez obzira na rezultate mogu da potvrdim iz prve ruke. Naime, iz pouzdanih izvora saznajem da su u olimpijskom selu nase nocne zurke ubedljivo najbolje, da to treba doziveti, ne moze se recima opisati koliko je dobro zezanje.

(hajde da ludujemo ove noci, 11. avgust 2016 21:56)

:haha:

http://www.b92.net/sport/rio2016/komentari.php?nav_id=1164886

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.