Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.7k
  • Views 331.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Nije tacno da nemam iskustva kada je to 30% muzike koju slusam, ali ne mogu reci da mi se u bilo kom zanru muzike takav tempo svidja i takve pesme uopste.   Slusam sve vrste progresiv metala pa cak

• Ајлин
    Ајлин

управо тако, звуче као потпуно други бенд. мислим да су ваљда и певача променили на овом новом   и да, ко ми систематски дели минусе на све што напишем по форуму, не диго му се никад више пизда ли

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Meni ovaj Cynthesis jedan od dosadnijih bendova koje sam cuo. Ja ne znam sta moze ovde coveku da se svidi kada svaka pesma ima 6 minuta od kojih je 5 smor(neko saputanje i smaranje), a minut je kao ok

comment_2761128

Za Anet u NW imam slicno misljenje dok npr. kada peva sa Bormanom peva kao andjeo. Grobodane brate minli od godina ti i sluh popustio. Poslusaj prethodnu pevaljku pa onda pusti opet ovu. Dupe - glava odnos. Ova peva ko onaj nesrecnik Nidza u Edens Curse i malo gore jos u stvari. Ko da leba nije jela, a i boja glasa ispod nivoa jednog Amberian Dawn-a koji mi je do sada bio najjaci bend sa zenskim vokalom jos od proslog eona.

I takodje ti za Hajdi kazes da je ona default Tarja. Pored Tarje od Hajdi sigurno nisi cuo bolju tako da bi ti iz tog sveta taj dvojac bio vise nego dovoljan. Ne znam koliko si ti slusao te operske pevaljke. Ja i ne nesto puno jer mahom smaraju. Hajdi je druga prica.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2770387

YjCWch4.jpeg

http://getmetal.org/...nt-to-2014.html

Supergroup Line Up:

Peter G Shallmin (Kamlath): bass, acoustic guitars

Tim Alexander (Primus, A Perfect Circle): drums

Mike Wead (King Diamond, Mercyful Fate): electric guitars

Matthieu Romarin (Uneven Structure): vocals

Edited by Chicken Little 420

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2775927

Predobra stvar, meni je Haken jedan od omiljenih prog bendova u razvoju, od samog pocetka zvuce toliko dobro, i nadam se da ce se drzati tog kursa i evoluirati u zvuku koji stvaraju.

Inace trenutno su Haken na turneji sa Leprous u UK... koje uzivanje za ljubitelje proga sunce li im njihovo, mogli bi u tom sastavu i kod nas da svrate :haha:

Edited by Face Of Melinda

• 4 weeks later...
comment_2783284

Ok trazih u temi da li se "Plini" spominje, videh da nema podataka... Na njemu gostuje Gru (Piotrek Gruszka) Poljak gitarista ciji rad pratim pa sam tako otkrila i Plini, evo ga EP drugi po redu koliko shvatih, no uzivajte u muzici...

http://www.youtube.com/watch?v=ywlWkkNl19U

Ako niste culi za Gru-a preslusajte ovu lepotu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ygiq6AMBGko

• 2 weeks later...