Chicken Little 420 Posted February 18 Report Posted February 18 Ulaznice će biti u prodaji od petka 21. februara na svim Gigstix prodajnim mestima kao i onlajn po ceni: 2.000rsd – early bird akcija 2.500rsd – pretprodaja 3.000rsd – na dan koncerta 1 1 Quote
NullPointerException Posted February 18 Report Posted February 18 Opa! Ovo obavezno idem tj kupujem early bird. I bas dobra cena. Quote
Grobodan Posted February 18 Report Posted February 18 Samo prošle god sam ih gledao 2x ali može uvek. Ovih dana sviraju Mortal Throne set, to ne bi bilo loše. Nadam se i dobrim predgrupama. Quote
kuruz Posted February 21 Report Posted February 21 ticket in the pocket, vatajte ih dok su 2.000 Quote
HUMAN Posted May 26 Report Posted May 26 Zna li se ko još svira, stranci, domaći??? Samo se nadam boljem bendu nego za Malevolent, oni ameri su čemer.. gde ih nadjoše pored milion (oldskul dm) bendova.. Quote
NullPointerException Posted June 12 Report Posted June 12 https://balkanrock.com/intervjui/john-mcentee-incantation-nikada-ne-bih-pomislio-da-ce-death-metal-i-dalje-postojati-za-trideset-godina/ Quote
Mickey mouse Posted June 14 Report Posted June 14 Band smrvio. Al jbg prejadna poseta,moglo i u Festu ili Gradu da se organizuje,makar bi bila bolja atmosfera. Quote
chess Posted June 15 Report Posted June 15 Doktorski odsvirali svoje, odlican koncert. Poseta mozda 150 ljudi tako da Dorcol Plac je ispao preambiciozno mesto za ovaj bend, kalibar Kluba Fest bi bio odgovarajuci, kao sto rece covek iznad, verovatno bi bila prisnija i bolja atmosfera. Quote
Haos sam ja Posted June 15 Report Posted June 15 Dobri bili i Mogila Deathcult, malo agro fazon ali pošteno. Tek je tuga bila od posete na njima, kad su počeli momci bilo nas možda 30 ispred bine. Incantation bez greške kao i uvek, poseta jeste bila tanka za Dorćol platz, verovatno se organizator malo zaleteo sa prostorom nakon što je Zappa bila dupke puna prošlog puta kad su bili sa Decapitated. Međutim, atmosfera je bila dobra, John i ekipa vrlo raspoloženi tako da ko nije bio njegov gubitak. Odličan merch, poneli dve trećine diskografije na cdu. Zvuk jako dobar, opet Nino, taj čovek zna znanje. Quote
kuruz Posted June 15 Report Posted June 15 (edited) Mogila olomila, iako su falila dvojica članova, pa su zamene svirale bas i gitaru Incantation takođe, sjajan zvuk i dobra atmosfera, šteta što poseta nije bila bolja, ali nije ni ovako bilo loše Edited June 15 by kuruz 1 Quote
Grobodan Posted June 15 Report Posted June 15 Ako dobro računam gledam Incantation sedmi put i uvek ista priča, odličan zvuk i svirka. Ovaj zvuk i do jaja old skul setlista, doduše jednom sam na Brutalu gledao neki specijalni set samo prva tri, dalje nema. 1 Quote
Mickey mouse Posted June 15 Report Posted June 15 (edited) Sve u svemu i dalje (mi) je prilično neobjašnjivo da Incantation dođe da gleda 100,150 ljudi,a da Decapitated napune Zappa bazu.Suffocation prošle godine u kst isto dosta bolja poseta,vrv će i Dying f.imati bolju posetu za koji mesec.A od svih njih mi Incantation lično puno bolji band i čini mi se značajniji za sam DM.Jbg. Edited June 15 by Mickey mouse Quote
chess Posted June 15 Report Posted June 15 Sve je PR i marketing, meni se cini da svi ti ostali bendovi imaju jaci marketing i PR a da su Incantation malo nieche... Drugo, svirali su prosle godine i tu ih je cula vecina ljudi kojima je to mozda bilo dovoljno za onoliko koliko njih slusaju. Quote
Grobodan Posted June 15 Report Posted June 15 Pa komercijalniji svi bendovi, Incantation je celu karijeru ipak bio UG kult. A Suffocation se sad šlepa uz deathcore krabe kojima su bili učitelji, evo uskoro otvaraju za Carniflex nažalost. 2 Quote
HUMAN Posted June 15 Report Posted June 15 Ja stvarno ne znam šta se toliko čudite na posetu, svako ko je dolazio na (ug) dm koncerte i pre deset-petnest godina zna da je ovo sasvim realna cifra, pa nije Incantation hipsterski blekeraj koji posle dva izdata albuma napuni Dom.. Elem sjajna svirka, Mogilu nikad čuo pre ovog nastupa i mogu reći da je bila sasvim solidna svirka, malo napanjeniji zvuk, ali ekipa fino pičila malo čudnu mešavinu oldskul death sa malo gruva i dobro da nisu previše udavili, kratko i fino za zagrevanje. Incantation kao što se i očekivalo oduvao, akcenat je bio na materijalu iz 90ih malo promešan novijim "hitovima" i čini mi se da je čak zvuk bio malko tiši nego na Mogili, ali opet bolje i to nego da su se odvrnuli do bola pa da se sve pretvori u totalnu kakofoniju! Ali buka i haos svakako nisu manjkali pored toliko zlih rifova i frenetičnih blastova, baš paklena atmosfera, malo bendova može tako nešto da dočara na takav način! Ako bih tražio neku manu to je svakako dužina nastupa (circa sat vremena), pomalo pederski ispada da istu setlistu imaju na festivalima i na solo nastupima, to je baš delovalo ono, spremili smo ovaj set pesama i ko ga jebe.. ali OK, sve što je dobro kratko traje 31 minutes ago, Grobodan said: Pa komercijalniji svi bendovi, Incantation je celu karijeru ipak bio UG kult. A Suffocation se sad šlepa uz deathcore krabe kojima su bili učitelji, evo uskoro otvaraju za Carniflex nažalost. ovo je 100% tačno, nažalost.. Quote
dimmu1 Posted June 15 Report Posted June 15 9 hours ago, Mickey mouse said: Sve u svemu i dalje (mi) je prilično neobjašnjivo da Incantation dođe da gleda 100,150 ljudi,a da Decapitated napune Zappa bazu.Suffocation prošle godine u kst isto dosta bolja poseta,vrv će i Dying f.imati bolju posetu za koji mesec.A od svih njih mi Incantation lično puno bolji band i čini mi se značajniji za sam DM.Jbg. Pa Incantation ti je vise za stare DM kuke i ljude koji su za old school. Decapitated, Suffocation, a cak i Dying Fetus privlace dosta mladju publiku sarenolikog ukusa koji se pretezno loze na cunga-lunga rifove dok se bacakaju kao idioti, brejkdaunove i sve ostalo sto ide sa gubljenjem na bendovima koji sviraju zanr koji se zavrsava sa core. Iako su i ta 3 benda dosta matora i dugo na sceni sviraju znatno drugaciju muziku nego Incantation koji je vise death metal drobljenje. Quote
Recommended Posts