Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.3k
  • Views 404.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1316251

Slike sa Samhain 2006 festivala su napokon postavljene u galeriju. Necemo da vas gnjavimo sa detaljima o "opravdanim tehnickim razlozima kasnjenja" :-); jedino sto mozemo da uradimo je da vam se izvinimo zbog kasnjenja i da vam obecamo da se nece ponoviti.

Slike, kao i novosti u vezi ove sezone, mozete pogledati na nasem sajtu:

http://darkrevolution.org

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!MIZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kako su @#*beno bolesni!!!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

nego , mogli sto da postavite slike po nekom odredjenom redosledu tipa po redu po kom su bendovi svirali i sl.nisam mogla da prepoznam sve bendove (osim TODa i Mizara,naravno), jedva sam i sebe prepoznala :)

comment_1318097

tako ti je to, chak i kad stavim zenski avatar, ljudi mi se obracaju u mushkom rodu haha.kakava bre rakija, bash imam nedostatak alkohola u krvi (moj bi ortak rekao-vishak krvi u alkoholu :) ).

...e, lepo je shto se u NS-u odrzavaj najtovi ovakve vrste.vidim da pojedini vrbuju i Gavru da dodje gore i pushta muziku.nego , mogli bi da organizujete ponovo onaj Bauhaus night, a, a?

comment_1319490

therion = :vomit: :D A cini mi se da si ih i sam, u nekom davnom BVu, nazvao 'seljacki pompeznim metalom' ;) Koja fora? :P

PrekSinocke kod Gavre bese.. ekvivalentno therion-u! :D Dojdem posle 100 god. kad ono - nista se nije promenilo; kakva ono muzika? :P Parafraziracu prijateljicu: ZaSta sam bila na koncertu [TuxedoMoon] ako cu ovim da ga uprosecavam? :(

comment_1319983
Jovana?Hardly...to je Andrea-Nebelhexe.shto se tiche Tales-a. pre bih stavila onog njihovog klavijaturistu na avatar he he

omg,kako meni lichi onda na jowanu O.o....oprosti

a shto se tiche dawora,ne mozhesh werowati kako mu je lepa kosaaaaaaa! i josh mi je dao da mu pletem pletenice ^^

comment_1322756
omg,kako meni lichi onda na jowanu O.o....oprosti

a shto se tiche dawora,ne mozhesh werowati kako mu je lepa kosaaaaaaa! i josh mi je dao da mu pletem pletenice ^^

aa, pletenice..ne radi mi to sestro , slaba sam na te vikinshke tipove...pa, da , bila sam i ja kod Gavre proshle nedelje , na Demiji, i bilo je standardno, dakle prilichno smor...nego , chula sam da Stevan pravi neki fetish party u okviru svog nighta , jel' to tachno ili sam se istripovala?

comment_1322970
nego , chula sam da Stevan pravi neki fetish party u okviru svog nighta , jel' to tachno ili sam se istripovala?

:no:

Stevan nema veze sa takvim glupostima.. to se gazda seljak nesto istripovao..

Edited by slowdiver