November 30, 200717 yr comment_1542003 Da, ima DJ Gavra sa Dark Night-om.. To mi je nekako bolja varijanta od subote, Marko Gangbanger u Underu, pušta sve i svašta (mada nisam bila, pa ne bih unapred da komentarišem subotu u Underu). Zato i pitam, znalce...
November 30, 200717 yr comment_1542066 gavra je uvek najbolja varijanta! underworld je za napaljene underaged camwhores i pedofile
December 4, 200717 yr comment_1544485 @Double Fire: E ne kenjaj... Subota u Underworldu....Desilo se pre par nedelja da odem na to subotnje desavanje,onako slucajno....U Underworldu sam bio mozda 3 puta u zivotu.... I bilo je fenomenalno...Matora ekipa,nema dece,ima mesta da dises....Super...Pogotovo ako odes sa nekim normalnim ljudima..
December 4, 200717 yr comment_1544545 evo i originalnog plakata Edited December 4, 200717 yr by duruman
December 5, 200717 yr comment_1545120 @Double Fire: E ne kenjaj... Subota u Underworldu....Desilo se pre par nedelja da odem na to subotnje desavanje,onako slucajno....U Underworldu sam bio mozda 3 puta u zivotu.... I bilo je fenomenalno...Matora ekipa,nema dece,ima mesta da dises....Super...Pogotovo ako odes sa nekim normalnim ljudima.. :) Sto volim prostake kao sto si ti. Zna se ko ide tamo NAJCESCE. Ista ekipa koja je isla u HOF. Da ne znam ne bih pricala, zar ne? Sam kazes da si bio svega par puta. wtf je klub London? Edited December 5, 200717 yr by Double Fire
December 5, 200717 yr comment_1545124 U Novom sadu valjda. A ekipa koja ide u Underworld je ona kasna ekipa iz Voodoo-a. Pedofilski s/m san uglavnom...
December 6, 200717 yr comment_1545683 klub je u Novom Sadu, u ulici Laze Teleckog (iza katedrale) pa ko zeli da dodje nece se pokajati. Ovi italijani zvuce odlicno. Evo linka ka njihovoj MySpace stranici: http://www.myspace.com/myinterferenze
December 9, 200717 yr comment_1548673 a jeb'te se, tad je assemblage a tako bih doshlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
December 14, 200717 yr comment_1551900 Auuu covece ovo je stvarno.... joj! Satane sumnjiv si... odakle ti ove fotke?
December 14, 200717 yr comment_1551945 Auuu covece ovo je stvarno.... joj! Satane sumnjiv si... odakle ti ove fotke? Sad sam i ja to htela da pitam....
December 15, 200717 yr comment_1552079 Auuu covece ovo je stvarno.... joj! Satane sumnjiv si... odakle ti ove fotke? Sad sam i ja to htela da pitam.... Metalheads Bash Listajte
December 19, 200717 yr comment_1554800 veceras u klubu "KUGLASH" u Beogradu: DREDDUP (industrial / crossover) iz Novog Sada Pocetak u 22h Snima se live album. Upad: 100 din Dodjite
December 23, 200717 yr comment_1557252 LoL Onaj lik izgleda kao Nick Sloter koji je na undercover zadatku u ulozi striptizete. :) :)
December 23, 200717 yr comment_1557329 Ne mogu da se nachudim chudu koliko ste samo komentara potroshili na ismewanje onog lika gore sa slika.. taman kad sam pomislila da ste se dozwali pameti, izleti neki nowi originalni komentar. Da se razumemo, ni ja nisam odushewljena istim, niti se fascniram na takwe pojawe, ali dark ql2ra je uprawo TA koja bi trebalo da se bawi i da podrzhawa swe ljudske wan ordinarne potrebe, sklonosti, drugaciji koncept umetnosti..drugachiji pristup swemu. Ona koja na widelo izvlachi i najmrachnije pobude, tajne, zhelje.. Nisu zato swi dark najtowi uwek sa dozom orgijanja, chudnim kostimima itd. Na njima swako bude ono shto 'obicnim danima' recimo ne sme. Nisam jedan od njih, ali swe to potpuno razumem i ok mi je. Umesto da podrzawamo jedni druge u tim idejama, wi se tu skandalizirate kao da listate SKADAL ili neko tome slichno shtiwo upirucci prstom u dechka kao da je swemirac.. On je samo imao hrabrosti da pokaze swoje prawo lice. To shto je wi nemate ne daje wam prawo da ismewate istog. : wink :
December 23, 200717 yr comment_1557344 To je opet njegowa stwar, nachin na koi taj neko izrazhawa SEBE. Ne treba biti prestrog. Takwo zlonamerno ogowaranje je osobina splawarskih dusha..
December 23, 200717 yr comment_1557401 Devojko promasila si forum. Ovakvi komentari su sasvim logicni.
December 31, 200717 yr comment_1562394 Ne mogu da se nachudim chudu koliko ste samo komentara potroshili na ismewanje onog lika gore sa slika.. taman kad sam pomislila da ste se dozwali pameti, izleti neki nowi originalni komentar. Da se razumemo, ni ja nisam odushewljena istim, niti se fascniram na takwe pojawe, ali dark ql2ra je uprawo TA koja bi trebalo da se bawi i da podrzhawa swe ljudske wan ordinarne potrebe, sklonosti, drugaciji koncept umetnosti..drugachiji pristup swemu. Ona koja na widelo izvlachi i najmrachnije pobude, tajne, zhelje.. Nisu zato swi dark najtowi uwek sa dozom orgijanja, chudnim kostimima itd. Na njima swako bude ono shto 'obicnim danima' recimo ne sme. Nisam jedan od njih, ali swe to potpuno razumem i ok mi je. Umesto da podrzawamo jedni druge u tim idejama, wi se tu skandalizirate kao da listate SKADAL ili neko tome slichno shtiwo upirucci prstom u dechka kao da je swemirac.. On je samo imao hrabrosti da pokaze swoje prawo lice. To shto je wi nemate ne daje wam prawo da ismewate istog. : wink : Zato treba da ostane lepo u svojoj kuci,sa svojim deckom pa da pokazuje svoje pravo lice i dupe do mile volje. To je opet njegowa stwar, nachin na koi taj neko izrazhawa SEBE. Ne treba biti prestrog. Takwo zlonamerno ogowaranje je osobina splawarskih dusha.. Zalosno je to sto stitis pedera,a imas 21 god...Avaj to je ta globalizacija .Svi ti koji "pokazuju svoje pravo lice" na taj nacin treba da budu streljani.Emo je gay!!! :tenkista: Edited December 31, 200717 yr by SATAN-iz Batajnice
December 31, 200717 yr Author comment_1562409 ...ali dark ql2ra je uprawo TA koja bi trebalo da se bawi i da podrzhawa swe ljudske wan ordinarne potrebe, sklonosti, drugaciji koncept umetnosti..drugachiji pristup swemu. Boldovana riječ... š'a bre? Za ostatak teksta - zašto?