July 29, 200421 yr comment_517825 ako ima tekuce vode, struje, kafe i grickalica... da ima ali zakon divljine ipak vlada --------------------------------------------------------------------------------- AzzA sta te cudi to je ipak warngreeter ( stalno tezi tome )
July 29, 200421 yr comment_517840 da da, zakon divljine vlada... u pravu si... ne bih ja mogla tamo ni deset dana... [ sad mi samo reci da li ces na ovo da kazes " bio sam u pravu " ili ces da pocnes sa onim " ma mogla bi " ]
July 29, 200421 yr comment_517846 da da, zakon divljine vlada... u pravu si... ne bih ja mogla tamo ni deset dana... [ sad mi samo reci da li ces na ovo da kazes " bio sam u pravu " ili ces da pocnes sa onim " ma mogla bi " ] ne nista od toga to su miji utisci sa night-ova a da li mozes ili ne, otkud ja znam ? mozes sama da proveris
July 30, 200421 yr comment_518107 Moze li mi neko reci nesto vise o najtu najavljenom za subotu (31) u Filiju...? Delili su se "flajeri" u Voodoo-u, ali negde sam izgubio svoj primerak...
July 30, 200421 yr comment_518119 Trebalo bi da bude Gothic / Dark Wave / Electro, bez metala i tih gluposti. Kako ce stvarno da bude, obviously, nemam pojma ali bi trebalo da bude ok. Ja cu se tamo nacrtati u svakom slucaju.
July 30, 200421 yr comment_518194 Važi. 'ELECTRO' Šta je pisac hteo da kaže? Electroclash? EBM? Uz puno sreće biće future pop. 'ELECTRO' Šta je to? Juče. KST. Jeeee.... Ljudi..... ELECTRO? Prvih sat i kusur-ČIST NEW WAVE/NEW ROMANTIC/SYNTHPOP 80'IH I HVALA MU MNOGO. Bar je vrteo kvalitet. VISAGE/fadetogray,ULTRAVOX/vienna,NEW ORDER/blue monday,DEPECHE MODE(jedno deset stvari),ALPHAVILLE/soundslikeamelody,DEAD OR ALIVE/aj pogodi šta,VIDEOSEX/sivi dan(rezano in Mali Crljani,počelo da varniči na sve strane od kvaliteta izrade) Pa onda malo LAIBACH-a što ne bi moglo(ne da imam nešto protiv,ali prelazi,prelazi?) Pa onda Front 242/VNVNation remix Pa onda WOLFSHEIM/20 komada Pa onda NARAVNO Diorama/NARAVNO Advance Pa onda QNTAL/NARAVNO znate šta Pa onda.onda.....onda.....Više se ne sećam šta..... Bio ovaj obrijani(lepo mu je 'vako).I celo moje odeljenje iz srednje škole I ljudi sa faxa? Tranceri highlight večeri-došli ljudi da se zezaju. Ej.Ejj.EJJJJ.
July 30, 200421 yr comment_518230 ne nista od toga to su miji utisci sa night-ova a da li mozes ili ne, otkud ja znam ? mozes sama da proveris Pa sad, ako te bas takve stvari interesuju znam za neke jedinice vojske koje imaju dobar deo takvih aktivnosti tokom obuke pa te mozda i prime kad vec volis ...
July 30, 200421 yr comment_518251 Trebalo bi da bude Gothic / Dark Wave / Electro, bez metala i tih gluposti. Kako ce stvarno da bude, obviously, nemam pojma ali bi trebalo da bude ok. Ja cu se tamo nacrtati u svakom slucaju. Taj deo sam skapirao . Pitao sam se najvise ko pusta...
July 30, 200421 yr comment_518258 Pa sad, ako te bas takve stvari interesuju znam za neke jedinice vojske koje imaju dobar deo takvih aktivnosti tokom obuke pa te mozda i prime kad vec volis ... mozes li da zamislis sumu , pljusak kise ni prst pred okom i vodis borbu golim rukama , tek posle 1 minuta skapiras da se mlatis sa likom iz tvoje ekipe uzas ! sta sam prosao ali je bar bilo zanimljivo
July 30, 200421 yr comment_518262 Taj deo sam skapirao . Pitao sam se najvise ko pusta... Chicha Micha. POGADJAJ IZ TRI PUTA
July 30, 200421 yr comment_518588 dosla bih u fili ali sledecih nedelju dana niko koga poznajem nece biti u bgu...
July 30, 200421 yr comment_518647 mozes li da zamislis sumu , pljusak kise ni prst pred okom i vodis borbu golim rukama , tek posle 1 minuta skapiras da se mlatis sa likom iz tvoje ekipe uzas ! sta sam prosao ali je bar bilo zanimljivo Da zamislim? Neko dobro uvezban ne pravi takve greske. Tebi je ocigledno potreban jedan dobar rat, a ja cu samo reci neka hvala
July 31, 200421 yr comment_519027 ah juce kst-u je bilo predivno zar ne Nemanja Edited July 31, 200421 yr by black_totem213
July 31, 200421 yr comment_519220 meni je bio najveci smor u zivotu, vise ne konzumiram kst definivno, basta zatvorena, klub otvoren (samo) unutra sparina, napolju smrzzzzzzzzzz, ljudi u hodniku vise nego u glubu, kvalitet muzike ne treba pominjati... mrzim ove tmurne dane...
July 31, 200421 yr comment_519233 Damn it, pa to je KST sta si ocekivala..... I genijalno obrzlozenje... Jel ima 3-4 bednova ( da ne navodim sad ceo razgovor ) NEMA... Dobro a jel ima WASP? Ima al nece de pusti....
July 31, 200421 yr comment_519234 meni je bio najveci smor u zivotu, vise ne konzumiram kst definivno, basta zatvorena, klub otvoren (samo) unutra sparina, napolju smrzzzzzzzzzz, ljudi u hodniku vise nego u glubu, kvalitet muzike ne treba pominjati... mrzim ove tmurne dane... Ali zato sledeci cetvrtak na Akademiji istorijski momenat i koncert Cruxshadows na Akademiji ...
July 31, 200421 yr comment_519236 Ali zato sledeci cetvrtak na Akademiji istorijski momenat i koncert Cruxshadows na Akademiji ... znaci stizes bozo fino , pominjao mi te je deki moon_child ko zna mozda se i vidimo tamo Edited July 31, 200421 yr by black_totem213