Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 808
  • Views 62.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• HamsterFall je mlohav bend, pa mogu i ja mlohav da dolazim ovde. Kad sam cvrst, na druge teme idem.

• Dozvolite mi da se oduševim jer sam ipak na ovako nešto čekao preko 10 godina: galopirajući power ritam, hammer high refren, oooo ložana, brze solaže... fala kurcu izgleda da se vraćaju.   Fuck the

• Power metal ima 5 odlicnih bendova i Hammerfall nije jedan od njih

comment_2764251

Samo oni koji ne znaju sta je muzika ne vole stari Hammer Fall. A power i jeste zanr na koji ce svi bludni sinovi morati da se vrate kad tad. Oni sto pricaju o gejstini ja njima uzvratim pricom o bolestini i idiotluku. Samo power samo heavy!!! :rockdevil:

comment_2764310

Gamma Ray, Blind Guardian, Iced Earth, kako bese dalje?

Pocetak Helloweena i 2 albuma od devedes i neke pa naovamo? :haha:

Znaaam, Pegazus! :bigblue:

Evo, prelistah svoj power metal folder malo, dodacemo Angel Dust, Iron Saviour, Falconer, povlacim rec, presli smo 5

EDIT: izvinjavam se, trebalo je da nabrajamo odlicne, ovaj spisak nabraja i "dobre" i "odlicne" :D

Zato si i pickica

Jer ne volim pravi muski metal! :D

Edited by Demon Seed

comment_2764314

Helloween su svi albumi vrh sem mozda jednog, aj dva plafon. Mada ja sam ipak njihov fanaticni fan. Najgore je sto tu ubrajas Iced Earth. Toliko o poznavanju power metala. :mhihi:

comment_2764361

Imam ja kolekciju metalnih. Katane pretezno. Ponos familije nam je sablja iz vremena prvog srpskog ustanka. Nju kad dohvatim i pustim powericu kvalitetnu osvajam Amber u prvom naletu.

comment_2764509

Pa trazim sparing partnera godinama. Svi imaju one vasarske maceve koji puknu cim ih moja sablja dotakne. Sa njom sam seko drva kad sam bio mali. Neunistiva je. :haha:

comment_2764549

Slusaj Insejniju Land Of the Wintersun. To je pravi power metal. :bigblue: HF je pola heavy.

Edited by HEFEST

comment_2764558

Pa dobro, jes da ima tih opskurnih bendova, takve bendove pratim uglavnom samo po ekstremnim metalima, od powera poznajem ove goleme, verovatno ima slasnih radova, kao npr Аспид sto je lijep (u svome domenu).

Hvala na preporuci i nadam se da nema puno upliva AORa u tome

comment_2764587

Ama ic. Vokal ferpektan kao i solo deonice. U stvari sam vrhunac metala. Pevac je po meni jedan od najboljih u power metalu ikada.

comment_2764692

Za pravog poznavaoca muzike ne postoje opskurni bendovi ako su oficijelno izdali album. :mhihi: E sad da ja snimim nesto na kasetu i podelim ortacima to bi bilo opskurno.

Insania je pravi gigant medju power metalcima. To sto nisu postali popularni je sramota, ali svakako nije do njih. Sada je neki drugi pevac koji nema pojma da peva.

David Henriksson je pevac kakav treba da bude u pravom power metal bendu.

comment_2764793

Insania je super. :rockdevil:

Nećkao sam se oko toga da li da poslušam ovaj album, pošto sam i prethodni preskočio, ali ispade ®Evolution sasvim cool za slušanje. Ništa spektakularno, ništa sjajno, jednostavno prijatan album. Mislim da su baš išli na to da snime klasičan Hammerfall album. :da: