Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 808
  • Views 62.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• HamsterFall je mlohav bend, pa mogu i ja mlohav da dolazim ovde. Kad sam cvrst, na druge teme idem.

• Dozvolite mi da se oduševim jer sam ipak na ovako nešto čekao preko 10 godina: galopirajući power ritam, hammer high refren, oooo ložana, brze solaže... fala kurcu izgleda da se vraćaju.   Fuck the

• Power metal ima 5 odlicnih bendova i Hammerfall nije jedan od njih

comment_519849
nista vredno pomena kao sto ni oni nisu dzabe laprdate ovde bre na ovoj temi stotine postova kad ni deset ne zasluzuju pukeface.gif

a ko si ti da dajes takve komentare??? ako ti se ne svidjaju ,ok . ne moras povracati . . . a samim tim sto si postovao ovde je znak da su ti privukli paznju,sad u kom kontextu nije ni bitno .

comment_520061

pa vidish ,meni ne icon_razz.gif ali svaka reklama je dobra,bilo ona pozitivna il ne . vazno da ljudi znaju za njih icon_wink.gif

npr ovde na 4umu ima bendova cije teme ne otvaram jer jednostavno ne zasluzuju moju paznju. ali eto ima ljudi koji ne misle kao ja .

• 1 month later...
comment_545748
a ko si ti da dajes takve komentare??? ako ti se ne svidjaju ,ok . ne moras povracati . . . a samim tim sto si postovao ovde je znak da su ti privukli paznju,sad u kom kontextu nije ni bitno .

Pa ja sam perfect one

Imam idiota u bendu koji misli da je hammerfall vrhunac metala pa smo morali da obradimo 2 stvari pa su mi se smucili onaj Oscar je jadna seljacina a Joacim ne moze da izvuce ni stoti deo onoga sto Kiske moze wallbash.gif

comment_547416
ajde bre shta fali hammerfallu iako im je poslednji album losh pa i metallici su poslednjih nekojiko albuma loshi ma ne nego uzasni pa ih dosta ljudi i dalje slusha medju kojima sam i ja musik19.gif

nije njima samo zadnji album los svi do jednog su treba samo da cujes obradu i want out i da ti se ziviot smuci kako su unistili pesmu

comment_547698

Ja nikako da nabavim Man On The Silver Mountain! icon_mad.gif

Zivo me zanima kako su to obradili, odnosno kako su pokusali to da obrade icon_da.gif

Koliko god ja njih (HammerFall) gotivio, tandem Blackmore-Dio je ipak nedostizan! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Edited by crusader84

comment_547854

E ko ne voli HF, neka zaobice temu... isto vazi i za druge bendove...

Ok ako imate da kazete normalnim recnikom zasto vam se ne svidja, al prekinite da kenjate drugima kako su ovakvi ili onakvi, ili kako je ovo ili ono sranje zato sto se vama ne svidja...