Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2461747

Ja više volim period Bjork kada je tek počela da se igra elektronikom, tamo na prekretnici milenijuma. Kasnije stvari, kao prošlogodišnji album, imaju previše besmislenog eksperimentisanja.

• Replies 438
  • Views 42k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 3 weeks later...
comment_2475126

Solo album mu je govno i na In Sorte Diaboli je imao deonice koje su samo magijom izvučene da liče na nešto. Nešto, ali ništa zanimljivo.

To obuhvata poslednjih pet godina njegovog pevanja.

comment_2475131

Njegov solo album ima toliko genijalne vocalne kontrapunktove izmedju akorda klavijatura i gitare a josh ritmicki isprekidane ,a na in sorte diaboli je tolko sranje da je dimmu morao ceo hor da unajmi da bi odpevao njegove deonice,ljudima se generalno ne svidja taj ciganski polutonski vibrato a ne kapiraju da zapravo on kompletira harmonic minor i to je ono sto vam iritira zato sto vas je straaaaaaaah bwhaaaaaaaaa

comment_2475134

E jbg ti kao da se radi o nekom sedmorazrednom bendu a ne Borknagaru.

Sira publika i kritika ih cesto kanda ne kapira... uglavnom dobijaju mlake recenzije poslednjih par godina, a i nesto ne nalaze mesto na top listama. Cesce sam od ljudicuo (i procitao) za Borknagar da smaraju (smaracki progressive bla bla) nego za bilo koji drugi bend itd...

sta kaze last.fm:

Arcturus - 4,183,965 plays

Enslaved - 5,536,571 plays

Dimmu Borgir - 23,228,982 plays

Borknagar - 3,311,616 plays

Meni Bork ubedljivo dominantan bend na svim poljima bez greske u karijeri. Sad se moze reci da su "usavrsili formulu". Kapiram da ako bi album bio krcat hitovima kao sto je ova stvar, mogli bi da ostvare solidan komercijalni breakthrough i veci uspeh kod kritike nego obicno, na to sam mislio.

Sto se tice Vorteksa, odlicno je izveo ovu pesmu sta god mislili o njegovim drugim radovima.

comment_2475188

Sira publika i kritika ih cesto kanda ne kapira... uglavnom dobijaju mlake recenzije poslednjih par godina, a i nesto ne nalaze mesto na top listama. Cesce sam od ljudicuo (i procitao) za Borknagar da smaraju (smaracki progressive bla bla) nego za bilo koji drugi bend itd...

Ta silna kritika što post-rok otkriva preko Alcesta samo može celom Borknagaru da posrče jaja.