Monday at 03:02 PM3 days comment_3120397 12 minutes ago, Haos sam ja said:Što, šta fali koncertu?opustite se Report
Monday at 03:11 PM3 days comment_3120399 18 minutes ago, Grobodan said:Proslave firme uvek do jaja eventoviteška smaračina Report
6 hours ago6 hr comment_3120489 Dobar koncert sinoc, za 1200 kinti bomba. Obe predgrupe su bile dobre ali su imale katastrofalan otpanjen zvuk do granice nepodnosljivosti, srecom na Integrity se drasticno popravio zvuk, verovatno su imali svog tonca. Mnogo vise ljudi je bilo nego prosli put kada su bili ali atmosfera dosta slabija i pasivnija sto je cudno, verovatno zbog ograde je kontakt sa publikom znatno oslabljen a Integrity je taj tip benda kojem smeta ograda. U svakom slucaju odsvirali svoje posteno i cak odradili jednu bis pesmu iako ih je publika iskulirala da pridju blize bini a nije bilo toliko strasno, u pitu mozda 2 ili 3 brejkdensera kamikaza koji tako sporadicno prorade. Report
6 hours ago6 hr comment_3120490 Lep događaj za 1200 dinara. Nisam bio prošlog puta jer sam tad bio na voljenoj češkoj tvrđavi, ali imam potvrdu da je sad bilo znatno više ljudi iako je prvi put - prvi put.Somborce PESTARZT nisam slušao uživo od 2016-e i logično da su od tad dosta napredovali. Ništa za padanje u nesvest ali u principu divljački metalizirani hardkor istočnoevropske varijante. Dobra poruka sa bine u smislu kako ćemo dalje ovde - give violence a chance. Publika stidljiva.DOWNSTROY nisam slušao uživo još duže pa je logično i da su oni u međuvremenu prilično napredovali. Muzika jeste stilom malo zaglavljena u 2005oj ali poštena i profesionalna svirka, dobro su usvirani i oseti se entuzijazam. Slabo su doduše izlazili clean vokali basiste što je šteta jer pretpostavljam da daju neki klimaks tim pesmama. U svakom slučaju mnogo bolje je zvučalo nego što sam očekivao i posebna pohvala bratu za majicu sa likom Denisa Rodmana. Što se tiče INTEGRITY, poprilično oldskul lista oslonjena na 90s izdanja benda. Ako se ne varam, postavu pored Dwida i Francuza za bubnjevima za ovu turneju čine još Francis Kano iz Devil Master i shredder Harley McCoy. Dobro kokanje i sasvim lep odziv publike i brojem i entuzijazmom ispred bine, mada ja sam sve vreme imao osećaj da je zvuk malo prazan i da baš fali još jedna gitara, posebno dok su solaže u toku. Rekao bih da je najveća ludnica bila na pesmama iz 91-97 opusa, što je i logično. Dwid dosta raspoložen, klasičan onaj debeli preplanuli Amer za izbeljenim zubima ala Željko Obradović. Nije bilo mercha pred koncert, tek nakon nastupa su izvadili neke torbe sa ukupno dva dizajna majica, bez nosača zvuka, tako da je i sa te strane bilo pomalo soc ali se baš stvorila pomama za merch stolom.Sve u svemu, ja bih rekao možda oko 250-300 ljudi, dosta oldskul glava iz cele Vojvodine i Beograda, tu su bili i standardni Rusi koje viđam po BG svirkama, lepa završnica koncertne sezone 2025 i vidimo se u nekom novom filmu. Report
4 hours ago4 hr Author comment_3120494 razbio sam sekod mene proslava u subotu, ne verujem da ću biti jednako entuzijastičan Report
4 hours ago4 hr comment_3120498 3 minutes ago, chess said:Meni bila u sredu proslava, nisam otiso, fuck the system Report
4 hours ago4 hr comment_3120500 Na mojoj proslavi je pevao Knez tako da postedeo sam se mukeE jesmo korpo propaliteti... Report
10 minutes ago10 min comment_3120510 Ekipa, hvala na lepim rečima, bilo je dobroo, bašDwid teška dijagnoza lik, no, to kapiram da znate, cepanja samo takvaVečeras Lepi u Kikindi, proslava sutra Report