Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 124.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E moj glupi klincu a prosle-pretprosle godine si ovde nesto tupio kurac a juce si prvi put cuo Among...Nije problem,ne moze svako da bude u korak s vremenom ali cemu ono sranje kao ti nas sve nerviras

• ništa ne košta ako frubi organizuje.

• "Zvuk" se ne menja zbog "hrabrosti", ili "ostajanja doslednim sebi", ili "sazrevanja" kako mnogi kažu. "Zvuk" se menja zbog zarade.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
comment_2955762

Odličan je bio koncert. Dobra setlista, dobar zvuk, dobra atmosfera... Jedina zamerka za zvuk je to što se malo slabije čuo Beladona u odnosu na gitare. Mogli su malo da ga pojačaju. Sem toga, sve se dobro čulo i lepo je izlazilo.

Očekivao veću posetu sa obzirom da prvi put dolaze ali je svakako i ovako bio dobar odziv ljudi. Svi su isprašili pošteno a Beladona me je najviše iznenadio. Sa obzirom na njegove godine i sve, pošteno je otpevao, zaista. Skidam mu kapu.

Velika šteta što nije bio Čarli mada je ovaj bubnjar koji ga je menjao u original ga je skinuo i super je odsvirao.

Što se tiče setliste, žao mi je što nisu svirali in my world ili, recimo, keep it in the family ali jebiga, trebalo je sve to upakovati u sat i po.

Šteta i što nije bilo bisa, no kapiram da nije bilo do njih nego da je to verovatno bio pritisak od organizatora da ne prekorače svoju satnicu.

Sve u svemu, koncert koji će mi ostati u lepom sećanju. Zaista jedno lepo iskustvo.

Edited by Radnaskela