Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 115.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FëanorSonOfFinwë
    FëanorSonOfFinwë

ma Mita je napomenuo da moze i bolje nesto da se uradi ali da je ovo Srbija , pa sam ja zbog toga citirao komsiju....   A jbga, ono volim da slusam domace stvari , a nema bas dosta kvalitetnih bendo

• рогозуб
    рогозуб

mrtav sajt, jel nije mrtav i bend?

comment_2087159

:evotigana:

A jbga, ono volim da slusam domace stvari , a nema bas dosta kvalitetnih bendova ovde , pa bih zbog toga zeleo novi album :pivopije:

Novi album moze da se naruchi preko [email protected], cena 300 dinara + PTT troshkovi... Zainteresovani neka ostave ime, prezime i adresu ... Josh malo, pa nestalo... :mrgreen:

Jebeno su razvalili na hitu 202 na Trgu republike!!! Steta sto je tako kratko trajala svirka, i sto je bilo malo ljudi... Al ipak je bila sutka!!! Svaka im cast na obradi Money, Money, Money od Abba-e ...

Hvala na ovome, iako smo posle te svirke bili spremni da ubijemo od besa..Tonac nas je urnisao !! Prvo nismo nishta chuli na bini, a onda je otpanjio gitario toliko jako da se nijedan jebeni ton nije razumeo, pa smo kod 2 pesme dosta ispadali...Ali, dobro, sve je to sastavni deo ovog posla ... :pivopije:

comment_2087167

Svaka im cast na obradi Money, Money, Money od Abba-e ... Spremaju li ista novo? I da, da li ce izaci neki snimak Money, Money, Money - toliko mi se svidela stvar do moram da je nabavim... :rockdevil:

"Money, money, money" je odlicno zvucalo! I ja bih volela neki snimak te pesme da imam. :bigblue:

comment_2087578

Pa sad, da su dibidus odradili kao At Vance, verovatno nisu... Ali, rukovodili su se njihovom verzijom, koja je stvarno fantastična.

Nemam pojma, ja videh da to sviraju na OBNu, svakako da vise lici na At Vance nego na Abbu ;)

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 8 months later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...