August 17, 200519 yr comment_878420 ... rekoshe da otvarate gitarijadu? je li to tachno? I da li ce PINK to prenositi? Tacno je da otvaramo gitarijadu sutra. A i tacno je da pink prenosi, mada ne znam uopste detalje ( da li ce sve prenositi i kad ce da puste snimak...) Ako sve bude ok, posto smo Boris i ja zakacili neki virus, pa jedva pricamo(gde bas u isto vreme ), sviracemo Within the Mirror, Last Night, Fairy Ring i Silence. U svakom slucaju mozemo svi da screamujemo Ziveli i vidimo se (ko dodje)!
August 17, 200519 yr comment_878571 Zao mi je po stoti put sto nisam u stanju da dodjem...ali sada za stvarno ne mogu.Puno srece,nek neko snimi taj nastup!
August 24, 200519 yr comment_884920 Atilli je sutra rodjendan.Tako da ti cestitam rodjendan da porastes eiki i da slusas mamu i tatu.Naravno..............da sledis svoje instinkte i da jos dugo sviramo zajedno!!!!!!!!!!!!!!! .....................Ne mogu da dodjem radim........ali zato se vidimo u subotu. PS. DEMETHER svira u subotu 27.08. u Banatskom Sokolcu tako da dodjete..........da proslavimo Atillin rodjendan
August 25, 200519 yr comment_885287 srecan rodjendan atili vanzemaljcu i neka prashi bubnjeve i dalje
August 26, 200519 yr comment_886238 Srecan Rodjendan ! I dajte svirku Mislis na svirku u BG-u??????????????????..........Pa i ja bik volija da sviramo u BG-u ali veruj mi nije do nas.A bas bik volija.............
August 28, 200519 yr comment_889036 Ma bre i u zrenjaninu moze, samo da prodje ispitni rok... ima nas koji bi dosli... ( kad smo mogli u zrenjanin na kafu.. )
September 5, 200519 yr comment_896754 upravo sam gledao "within the mirror" i "walking in the air" uzivo iz B. Sokolca na lokalnoj televiziji... pohvale.. posebno za Dunju.. bash se fino iskakala dajte neq svirku sad sam se napal`jo..
September 6, 200519 yr comment_897043 upravo sam gledao "within the mirror" i "walking in the air" uzivo iz B. Sokolca na lokalnoj televiziji... pohvale.. posebno za Dunju.. bash se fino iskakala dajte neq svirku sad sam se napal`jo.. Na kojoj televiziji?
September 6, 200519 yr comment_897200 Na kojoj televiziji? TV Jasta, Lazarevac... lokalna rekoh... ma to su oni likovi shto su uradili i intervju sa Dunjom i Damjanom... u svakom sluchaju, lepo je zvuchalo
September 6, 200519 yr comment_897914 Otkad se to Dunja okrenula metalu?A i te ljubavne pesme koje pevaju ona i njen brat...ne znam, ali dobro, treba pohvaliti svaki bend iz Srbije.
September 7, 200519 yr comment_898229 `ljubavnom` fazonu??? koliko ja znam jedino je `Last Night` u tom fazonu... ostale su u epic fazonu... osim diving koja je oda okeanu i silence koja je o nekoj devojci... mislim, ljudi, poslushajte bend pa onda kometarishite no offence
September 7, 200519 yr comment_898284 Izvinjavam se onda..tako sam cuo, eto mi kad prenosim glasine a nisam licno upoznat..samo napred!
September 8, 200519 yr comment_899769 haha gledao sam i reprizu one emisije... i primetio 3 stvari: 1. Dunjin glas zvuchi nekekao zrelije 2. Damjan nije pevao u Within the mirror [zashto? chini mi se da je u filozofu pevao] 3. haha primetio sam kakve face pravi Damjan kada svira... no, dobro nije lako
September 12, 200519 yr comment_903177 hehehe... samo cu jedno reci... pozdrav od Reni... Vidimo se na onoj zurci, zvacu te par dana ranije...
September 27, 200519 yr comment_911422 Mozda budu neke svirke u Zrenjaninu i Kikindi pocetkom oktoMbra.Videcemo znace se uskoro.
October 2, 200519 yr comment_915423 People!!! Beograd, k'o Boga vas molim!!! 12.novembra imam jebenu exkurziju, do 20. cu biti u Italiji, samo ne tad... Moracu da simuliram tesku povredu vitalnih organa ili, ako je neophodno, izazovem pravu, da bih ostala u BG-u... Kad cete da dodjete, oktobar je pred nama!!!??? G-din Deuric rece USKORO, ali vreme, evidentemente, ne prolazi jednako onima koji dolaze i onima koji cekaju...
October 2, 200519 yr comment_915428 Da ajde recite kad ce bre neka svirka u bg vec Edited October 2, 200519 yr by Warrior Of Ice
October 2, 200519 yr comment_915443 G-din Deuric rece USKORO, ali vreme, evidentemente, ne prolazi jednako onima koji dolaze i onima koji cekaju... G-din Deuric je iz Vojvodine, a mi imamo specifican osecaj za vreme ( ima vremena...). RADIMO NA TOME DA NAPRAVIMO SVIRKU U BEOGRADU!!! Trazimo prostor koji ce nam pruziti povoljne uslove. Ako neko zna nesto, molim vas napisite i dolazimo ODMAH! Izvinjavamo se mojoj dragoj sestri Dunji, o precasnoj i svemocnoj kraljici, sto YuMetal nije radio bas kad je bio njen rodjendan, pa joj niko nije cestitao Stoga: SRECAN RODJENDAN, Dunja! Slike sa zurke stizu uskoro I, najzad, jedno vazno obavestenje: 5. oktobra (sreda) svirka u Kulturnom centru u Zrenjaninu!!! Koncert je humanitarnog karaktera. Na ovaj nacin zelimo da pomognemo nasoj sugradjanki Mariji Kojdic, kojoj je potreban novac za operaciju u inostranstvu. Pored Demether-a, nastupice jos dva zrenaninska benda "Mamurno Jutro"(pop-rok) i "Oruzjem Protivu Otmicara"(znate vec ) Pozz
October 2, 200519 yr comment_915452 omg gosn shestoprsti je chuo nashe vapaje... verovatno je osetio.. to je to.. veza izmedju metal zvezda i publike srecan rodjendan dunji jel` jubilarni osamnaesti?