Posted May 28, 200322 yr comment_214495 MAJKO MILA, STO JE OVO?!?!?! Prije dvije-tri nedelje sam cuo njihovu stvar "Devil Is A Loser"!!! Ostao sam bez teksta! Rifovi probijaju zvucni zid, vokal je 'rapav i grozomoran (na, najpozitivniji moguci nacin), atmosfera je fantasticna, a tek oni... WOW! Kao da su izsali iz nekog splatter-punk tripa i osamdesetih godina! Ljudi dse oblace kao demoni! Sviraju ensto sto bi moglo da se okarakerise kao shock/hard rock pomijesan sa heavy/power metalom! Da li neko posjeduje album "Get Heavy!"??? Da li enko zna ima li toga u Crnoj Gori???????????? Ako su ostale pjesme nalik na "Devil Is A Loser" (ocigledna parodija na "opake" black metal tekstove!) onda je ovaj album NAGAZNA MINA!!! Zivio Lordi!!! P.S. Kao sto momci iz benda cesto napominju: "80-te su zakon!!!" LORDI JE ZAKON!!!
May 28, 200322 yr comment_214512 Text je pateticniji nego onaj u "opakim" black textovima, a muzika je blah... cak lici na Andrew W.K. :roll:
May 28, 200322 yr Author comment_214617 Lordi je bas onakav bend kakav je trebao ovoj metal sceni... Zdravi, socni i mocni rock/metal sa korijenima u osamdesetim... Pa, da neces da Lordi imaju neke "pametne" tekstove? Jedna od glavnih inspiracija su im Kiss i Alice Cooper... A i sam Lordi kaze da nastoji da pise tekstove onakve kakve bi Kiss danas pisali (da nisu pukli)...
May 28, 200322 yr comment_214623 Lordi-Get Heavy je mocan album sa neverovatnim pesmama, Would You Love A Monsterman je razarajuca himna...citajte recenziju u novom explosivu a:
May 28, 200322 yr Author comment_214627 Joooooj, hocu taj album, hocu... MORAM DA GA IMAM!!! a: a: a:
May 29, 200322 yr comment_215184 Lordi je bas onakav bend kakav je trebao ovoj metal sceni... Zdravi, socni i mocni rock/metal sa korijenima u osamdesetim... Pa, da neces da Lordi imaju neke \"pametne\" tekstove? Jedna od glavnih inspiracija su im Kiss i Alice Cooper... A i sam Lordi kaze da nastoji da pise tekstove onakve kakve bi Kiss danas pisali (da nisu pukli)... Pre ih zasnivaju na KISSovim nego na Cooper-ovim textovima :roll:.
June 24, 200322 yr comment_226958 Bi li neko bio ljubazan da ostavi adresu njinog sajta, da i ja to malo pogledam?
June 25, 200322 yr comment_227415 Lordi-Get Heavy je mocan album sa neverovatnim pesmama, Would You Love A Monsterman je razarajuca himna...citajte recenziju u novom explosivu Jos kad bio bio voljan da nekako ustupis taj album na presnimavanje
June 25, 200322 yr comment_227632 Ocu onda i ja taj cd!! ma daj makar Blacki-u, pa ce on da prosledi meni!
June 25, 200322 yr comment_227716 Jos kad bio bio voljan da nekako ustupis taj album na presnimavanje Što se mene tiče, i ne mora. Samo ja da saznam neke osnovne informacije o njima i nabaviću ja to već.
June 25, 200322 yr Author comment_227952 Pokusajte na www.lordi.org i na sajt kuce Drakkar (oni su izdavaci). Skinuo sam sa neta i pjesmu "Would you love a monsterman" i bas je dobra, mada ima dosta industrial prizvuka... Ja dos'o samo na kratko, a sad da se bacim na ucenje!!! Uh, prijemni... Grrrrrrrr...
June 26, 200322 yr comment_228230 Nešto ovde na netu ne šljaka, ali kad dođem kući proverću ga detaljno. Jel' to francuska kuća Drakkar što izdaje one silne blekere?
June 26, 200322 yr Author comment_228329 Pa, ne znam da li ovi izdaju samo black albume... Mozda, to i rade, ali vidim da rade i world-wide distibuciju za power albume (npr. pretposlednji Rage). Blackie, ti obavezno nabavi Lordi, jer tebi ima da se svidi 100%!!! A, i ti Lemmy, bi trebao ovo da nadjes...
June 26, 200322 yr comment_228370 Nesto sam samo malo cuo, na onom kao jukebox-u. cuo sam valjda Get Heavy pesmu, i rekao bi da su poprilicno dobri,mislim ne mogu da sudim samo po ovome. ali izgled im je ludacki totalno!hehe
June 30, 200322 yr comment_229989 Pa, ne znam da li ovi izdaju samo black albume... Mozda, to i rade, ali vidim da rade i world-wide distibuciju za power albume (npr. pretposlednji Rage). Blackie, ti obavezno nabavi Lordi, jer tebi ima da se svidi 100%!!! A, i ti Lemmy, bi trebao ovo da nadjes... Nije, pobrkao sam sa onim francuskim Drakkarom, što izdaje black metal i što Rock Express ima distribuciju.
July 8, 200322 yr Author comment_233883 Lordi su u Finskoj odmah po izdavanju albuma stekli platinasti tiraz i presisali Nightwish... Koliko sam mog'o da primjetim - njih u Finskoj obozavaju!!! a: a:
July 22, 200322 yr Author comment_240128 E, da... Sta kazu u novom "Explosive"-u o njihovom albumu "Get Heavy"???
July 29, 200322 yr comment_242927 gledao spot aaahhh pa nije nesto ali posto ih tolko hvalite el ima neko da reze?
August 13, 200322 yr comment_250292 Цео албум је супер, осим можда једне песме. Ово би пре ишло у хард-рок.