June 27, 200421 yr comment_493780 Alo HESS toza Pacovcine je tajana.....Neki smrdljivci vole sve da kvare...Odradicemo cim donesem snimak...Njihov sajt ne postoji, a ni slican trag tome... Pozdrav HESS i naravno 88! Pozdrav Venatoris,88!!! Nabavio sam cijeli album ALCATRAZ na mp3,pacovcine i pilot su najbolje a i ove ostale su mi strava.Moramo to skinut pa da upadnemo na koncert posle Deucaliona kao iznenedjenje i samo da nagovorimo Sinnera da to odlupa. Kakav ce to GRIND da bude!!!!!!!hahaha A oni koji to budu slusali ce da placu od bolova u usima i da
June 27, 200421 yr comment_493783 A ti zli bleker. Ajzburn bolje sviraju od 1/2 naših metal bandova. Joj evo već 2 dana imam temperaturu, od kako smo se razbili one noći. Koncert s Wolf's Hungerom najvjerovatnije 10. jula!!!!! Antonije gledao sam ih prije 4 god. kad su bili vrh a sad prave sve neka sranja. Ja mogu da sviram samo posle 15-tog jebiga trbe skupit pare,rodjendan mi,Balsa treba da mi zavrsi Tattoo
June 28, 200421 yr comment_494075 A ti zli bleker. Ajzburn bolje sviraju od 1/2 naših metal bandova. Joj evo već 2 dana imam temperaturu, od kako smo se razbili one noći. Koncert s Wolf's Hungerom najvjerovatnije 10. jula!!!!! Moracemo kasnije jer jos uvek zavrsavamo ovu novu pa dok se svi uklope trebace nam vremena.
June 28, 200421 yr comment_494314 Antonije gledao sam ih prije 4 god. kad su bili vrh a sad prave sve neka sranja. Ja mogu da sviram samo posle 15-tog jebiga trbe skupit pare,rodjendan mi,Balsa treba da mi zavrsi Tattoo Meni su prije 4 godine bili baš govno, mislim na ozvučenje i sve stvari koje su se desile te noći.
June 29, 200421 yr comment_495271 24. juli 2004. Novi Sad, Kulb Enter Nastupaju sledeći black metal bandovi: Wolf's Hunger - NSBM (Novi Sad) Deucalion - Pagan BM (Bar) Interfector - Progressive/Patriotski BM (Banja Luka) All My Sins - OSBM (Pančevo) Više detalja uskoro!!!!
June 30, 200421 yr comment_495713 Evo mene ponovo Nisam mogao da ucestvujem u radu jer sam bio bavovan Srecno u NS
June 30, 200421 yr comment_495771 STA NECEMO!!!!!!! Jesam sovinista!!!! Koliko je sovinista potrebno da zamijeni sijalicu u kuhinji? Nijedan. Nek kurva kuva u mraku!!!!!!!!!! Ko je ovo smislio svaka mu cast. Sazeto!!!!!!!!!!!!! Hahahahaha. Zasto sovinista ne mijenja sijalicu? Da mu ne bi vidjela cura k....!
July 2, 200421 yr comment_497824 Od 01.07.2004. u okviru zvanicnog sajta barske opstine mozete pogledati stranicu "BARSKA URBANA SCENA", posvecenu ljudima cije je stvaralastvo u domenu urbanog. Muzika, slikarstvo, fanzini, grafitti, fotografija... KLIKNITE NA AJKULU http://www.bar.cg.yu/news.htm U okviru sajta postavljena su cetiri odjeljka - Iz istorije barske urbane scene, Recenzije i prikazi, Intervjui i Cigle u zidu Urednik stranice je Zeljko Milovic, a webmaster Danijela Jovanovic.
July 2, 200421 yr comment_498057 Hail to the black metal bend Deaucalion...Salim se. Fino je sto su i toliko napisali...
July 2, 200421 yr comment_498396 Vec danima ovde u BL pijemo sa ovom dvojicom nistarija iz Deucaliona. Feste ne da imaju duha... Poz!
July 4, 200421 yr comment_499788 A Swarthyarde jebala nam majku Sambuka ili kako god da se zove, evo jos ne mogu da dodjem sebi....
July 5, 200421 yr comment_500328 Da zove se Sambuka Ne znam ja ko se one veceri kleo u nju Vas dvojica ste se odusevili... Pozz, jedva cekam vasu svirku ovde u BL Pa da se opet skrshimo uz sambuku, samo sljedeci put ce biti ona od 43% Skaal!!!
July 6, 200421 yr comment_501516 Uh vratih se.... za citavih 5 skoro 6 dana ustvari tema nije dobila ni jednu stranu vise??? Ovde se nesto stvarno sumnjivo desava
July 7, 200421 yr comment_501938 inache S je bio na exit samo ga je sramota da kazhe i pio je drogeeeee
July 7, 200421 yr comment_502106 Da zove se Sambuka Ne znam ja ko se one veceri kleo u nju Vas dvojica ste se odusevili... Pozz, jedva cekam vasu svirku ovde u BL Pa da se opet skrshimo uz sambuku, samo sljedeci put ce biti ona od 43% Skaal!!! norvezanin!!!!!!!!!nema toga ovdje!!!!!!!!!moramo uzet zaliha kade budemo tamo dolazili!!!!!!!!!!!!!ludilo!!!!!!!!!!
July 7, 200421 yr comment_502364 Deucalion NIJE pagan black metal band! Toni, dodji na probu nekad, pa ces da vidis da ne sviramo tu vrstu muzike
July 7, 200421 yr comment_502441 Hahahahaha. Zasto sovinista ne mijenja sijalicu? Da mu ne bi vidjela cura k....! Nekad se smejes a niko ne primecuje tvoj osmeh. Nekada places a niko ne primecuje tvoje suze. Probaj prdnuti!
July 7, 200421 yr comment_502444 Posle turneje po SAD, Bil Klinton se vraca kuci sa dva praseta. Noseci prasice, Bil se hvali telohraniteljima: Jedno sam dobio za Celzi, a drugo za Hilari. Na to ce telohranitelj: Lepa razmena, gospodine predsednice! Sto ti je sovinista.
July 8, 200421 yr comment_503009 Darko ajde zajebi viceve Deucalion temi. Vjerovatno ću pauzirati s Deucalionom jedno mjesec dana, zbog bolesti. Sad jedva pričam.
July 8, 200421 yr comment_503140 norvezanin!!!!!!!!!nema toga ovdje!!!!!!!!!moramo uzet zaliha kade budemo tamo dolazili!!!!!!!!!!!!!ludilo!!!!!!!!!! Nego sta nego zalihe Morate uskoro jos jednom doci u BL prije 30tog, jer ja idem tog dana pa da se vidimo jos jednom Skaal!
July 8, 200421 yr comment_503335 Darko ajde zajebi viceve Deucalion temi. Vjerovatno ću pauzirati s Deucalionom jedno mjesec dana, zbog bolesti. Sad jedva pričam. taman da privedes kraju intervju ja idem u subotu u TS i saljem ti cd
July 10, 200421 yr comment_504637 E ljudi ne moze ovako da nam zamre tema Alogia nas sije za 2 strane... Ajmo ajmo polet, rasprava debilna ko dosad i tako to