August 11, 200421 yr comment_527377 Ja eliten black metal! Svirka je 16. avgusta 2004. na bedemima sa Withed tears i Salvation. Dođitre u što većem broju spremilui smo spektakl kako muzičkli tako i scenski. Samo da me zdravlje posluži.
August 11, 200421 yr comment_527483 Shto je bilo Gavranu? Ja sad dosao na probu, kad...shipak...zatvoreno
August 11, 200421 yr comment_527594 HAIL SRPSKA BRACO! Evo mene posle 88 godina! Nano ostavljam ti gitaru posle svirke u NK,da mi napravis ono. Niksicani spremite tonu piva obavezno!!!
August 11, 200421 yr comment_527647 eo mene poslije milion godaina... nema se neta a ni para da se uplati pa muka...ovo i dalje nijesu moji sati vec stefanovi,koristim ovu piliku da mu se zahvalim... pa dako bude makar jedna jebena svirka ovoga ljeta majku mu a ako bude ima da se pamti... toliko od mene za danas HAIL!
August 11, 200421 yr comment_527685 HAIL SRPSKA BRACO! Evo mene posle 88 godina! Nano ostavljam ti gitaru posle svirke u NK,da mi napravis ono. Niksicani spremite tonu piva obavezno!!! vazi se brate. noga bi ostati par dana. ili ces doci kasnije???????????? mi u nk imamo mnogo piva samo ga drze belgijanci, kjad im ga otmemo bice piva za sve....
August 11, 200421 yr comment_527774 eo mene poslije milion godaina... nema se neta a ni para da se uplati pa muka...ovo i dalje nijesu moji sati vec stefanovi,koristim ovu piliku da mu se zahvalim... pa dako bude makar jedna jebena svirka ovoga ljeta majku mu a ako bude ima da se pamti... toliko od mene za danas HAIL! Nista nista... i drugi put E pa Deucalionci ajd da ako odrzite vise jedan koncert ovog ljeta...
August 11, 200421 yr comment_527866 oo sta ja too citam??????????? to maco u super jedva cekam ne znam sto uglavnom pozdrav za sve posebno ovim putem za darka Edited August 11, 200421 yr by Miss_Infernal
August 12, 200421 yr comment_528147 Kol'ko je karta do Nk odavde, Djuka? Ili ti vozis. . .? Edited August 12, 200421 yr by Gorgoroth
August 12, 200421 yr comment_528400 Ne vozim ja... ne moze onaj jugo tako lako uz petrovacke strane hahahaha... Ne ustvari ja nisam tu... odoh za srbiju u nedjelju... Karta do nk... hm... nemam pojma... ja sve sebi racunam kroz popust sto imam pa ti ne mogu rec
August 13, 200421 yr comment_529287 Deucalion će svirati u Nikšiću, 16. Avgusta, i 20. Avgusta u Baru, povodom godišnjice prvog metal koncerta u Baru. Dodjite!
August 15, 200421 yr comment_530526 Deucalion će svirati u Nikšiću, 16. Avgusta, i 20. Avgusta u Baru, povodom godišnjice prvog metal koncerta u Baru. Dodjite! Svirka:17.09.2004. Nikšić * BEDEMI Na Bedemima u utorak nastupaju sledeći bandovi: WITHED TEARS DEUCALION SALVATION + iznenađenje večeri Ulaz 1 €!!!! Točeno pivo: 80 C Ne propustite prvu (možda i jedinu) metal svirku ovoga ljeta! Dođite u Nikšić, grad piva i metala! ***Zabranjeno unošenje svog pića, pirotehničkih sprava i bilo koje vrste oružja. Pretres će biti obavljen. SVIRKA JE 17 - TOG A NE 16-TOG!!!!!!!!!!!!
August 15, 200421 yr comment_530670 Ja eliten black metal! Svirka je 16. avgusta 2004. na bedemima sa Withed tears i Salvation. Dođitre u što većem broju spremilui smo spektakl kako muzičkli tako i scenski. Samo da me zdravlje posluži. hocete li na bini da skacete sa stene?
August 18, 200421 yr comment_532567 hocete li na bini da skacete sa stene? nosio sam kesere devetke, zajebo sam te bethore očekujem revanš ili te smatram za amatera (bar ću te vidim sa 12-sticom!)
August 18, 200421 yr comment_532580 nosio sam kesere devetke, zajebo sam te bethore očekujem revanš ili te smatram za amatera (bar ću te vidim sa 12-sticom!) Vodis me sjutra kod onog tipa dje si nabavio kozhu...
August 19, 200421 yr comment_533305 alo oce li bit ove svirke u bar 20.??? neće biti svirke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nije nam više u interesu bačati pare kad nas gleda 17 ljudi uključujući 2 prethodna banda i gazdu lokala kao i čuvare kafića crnogorski metalci pokazali su koliko poštuju deucalion 17.078.2004. na nikšićkim bedemima!!!!! svirku možete očekivati tamo negdje u septembar ako se stvore svi uslovi za to i ako se publika malo zainteresuje za black metal i uopšte extremni metal.
August 19, 200421 yr comment_533314 neće biti svirke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nije nam više u interesu bačati pare kad nas gleda 17 ljudi uključujući 2 prethodna banda i gazdu lokala kao i čuvare kafića crnogorski metalci pokazali su koliko poštuju deucalion 17.078.2004. na nikšićkim bedemima!!!!! svirku možete očekivati tamo negdje u septembar ako se stvore svi uslovi za to i ako se publika malo zainteresuje za black metal i uopšte extremni metal. jebiga,mi iz hn smo imali para da dodjemo,kad nam je rekao ovaj bubnjar tvoj-12,a onda smo spestali pare i nismo mogli da dodjemo u NK,samo ti posalji pp,i imas na svirci 10 ljudi iz hn,al reci tacno kad je
August 19, 200421 yr comment_533416 oo sta ja too citam??????????? to maco u super jedva cekam ne znam sto uglavnom pozdrav za sve posebno ovim putem za darka zasto ja?????? pa mi se i ne poznajemo. hahahahhahahahaha pozdrav ovom prilikom za dz. busha juniora , iako ga ne poznajem
August 19, 200421 yr comment_533419 Izgleda da publika u cg nije zasluzila ni jedan band, nije zasluzila nista, osim kakve zatvorske celije i dobrih batina dok ne prestanu sebe da zovu metalcima. Kad je bila svirka u nk, u kafzicu "trotoar" su bile zvijezde granda. Cijela ulica je bila zakrcena jer svi nijesu mogli da stanu u lokal kjoji moze da primi 1000 ljudi. Toliko ljudi se moze vidjeti samo na mitinzima, a na svirci wt, salv, i deucaliona (bendovi koji cine krem crnogorskog metala) se proda 30 karata. Ponizavajuce!! Sram vas bilo metalci crnogorski, pokazali ste se!!!!!! POZERI!!!!!!! Edited August 19, 200421 yr by darkod
August 19, 200421 yr comment_533529 nosio sam kesere devetke, zajebo sam te bethore očekujem revanš ili te smatram za amatera (bar ću te vidim sa 12-sticom!) E DUKLJANIN ZAJEBO SI TI SAM SEBE. NISTA DOK NE URADIS TRIBUT SAMOM SEBI
August 20, 200421 yr comment_534059 jebiga,mi iz hn smo imali para da dodjemo,kad nam je rekao ovaj bubnjar tvoj-12,a onda smo spestali pare i nismo mogli da dodjemo u NK,samo ti posalji pp,i imas na svirci 10 ljudi iz hn,al reci tacno kad je Ma ne ljutim se ja na tebe ni uopšte ni na koga, baš me briga, neću da prisiljavam ljude da dođu na svirku. Ali ovi administratori neće da mi upale teme za konerte i okupljanja posebno onaj gothic angel pa ljudi ne mogu da se informišu, majku im jebem!! živi bili svi vi, biće svirki, ali organizujmo se malo!
August 20, 200421 yr comment_534061 E DUKLJANIN ZAJEBO SI TI SAM SEBE. NISTA DOK NE URADIS TRIBUT SAMOM SEBI Videćeš ti zlo koje dolazi iz Duklja, posejaćemo mi zlo i po Srbiji uskoro!!!!!! A šta smo uradili od onog malo miranovića to bog ne dao nikom.
August 20, 200421 yr comment_534143 Videćeš ti zlo koje dolazi iz Duklja, posejaćemo mi zlo i po Srbiji uskoro!!!!!! A šta smo uradili od onog malo miranovića to bog ne dao nikom. DA VIS ZLO SJUTRA KAD SE ZAORI GROWL-SCREAM VOKAL KOMBINACIJA IZNAD GORE CRNE POPUCACE SVAKI ZLOMETAR