Igracke Iz Vaseg Detinjstva nindza kornjace,lego kocke,transformersi...
Posted 25 april 2008 - 12:06
Jao,lego-kocke su takav zakon.
Kad pocnem da radim i zaradjujem od svake plate cu da kupujem po jedan komplet.
Bas sam skoro bila kod sestre od tetke(mala ima sest godina) i, na njeno ogromno cudjenje, zabodoh joj se u sobu i okupirah igracke.
A tek kad je izvadila lego-kockice iz kutije.Jedva su me odvojili.
Bas sam skoro bila kod sestre od tetke(mala ima sest godina) i, na njeno ogromno cudjenje, zabodoh joj se u sobu i okupirah igracke.
A tek kad je izvadila lego-kockice iz kutije.Jedva su me odvojili.
Posted 25 april 2008 - 09:38
Plasticni vojnici
Kol'ko to rula!
Dan-danas cuvam svoju kolekciju, trazili mi klinci iz robine, al' samo sam rek'o:"NE MOZE!"
Imam ih mali milion, kao klinac sam sve pare pucao na njih, negde do 5 razreda, onda sam okrio igraonice, ali prva ljubav zaborava nema
Kol'ko to rula!
Dan-danas cuvam svoju kolekciju, trazili mi klinci iz robine, al' samo sam rek'o:"NE MOZE!"
Imam ih mali milion, kao klinac sam sve pare pucao na njih, negde do 5 razreda, onda sam okrio igraonice, ali prva ljubav zaborava nema
Posted 25 april 2008 - 10:34
Aha, ja sam sa ortacima radio razmenu, cak smo i napravili nasu drustvenu igru, poteznu strategiju sa plasticnim vojacima, aaaaaaaaa, kad se setim!
Posted 25 april 2008 - 10:59
LEGO kockice
Transformers-i
Nindza Kornjace....
kakva su to vremena bila...nazalost danasnji klinci vise samo ispred compa i igraju igrice. steta!
Transformers-i
Nindza Kornjace....
kakva su to vremena bila...nazalost danasnji klinci vise samo ispred compa i igraju igrice. steta!
Kod Srba su ideje kao kupus: da bi urodile plodom, moraju se "presaditi" negde drugde. Tek pošto se "tamo prime", ovde se ne sumnja u njihovu valjanost.
Posted 25 april 2008 - 02:08
Imao sam neke trasformerse, ali mi je od njih najupecatljiviji bio devastator, onaj veliki robot koji se sklapa od 6 constructicona, to su oni roboti zeleni kao gradjevinske masine..
Taj je bio vrh..
Imao sam i lego kockice i nindza kornjace,automobilcice, a onda su dosle devedesete pa je to malo ostarilo, bilo lomljeno a nisu se kupovale nove, rodio mi se i brat i tako se bese zavrsilo....
Taj je bio vrh..
Imao sam i lego kockice i nindza kornjace,automobilcice, a onda su dosle devedesete pa je to malo ostarilo, bilo lomljeno a nisu se kupovale nove, rodio mi se i brat i tako se bese zavrsilo....
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА !!!
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom........od prekjuce :)

GOLDEN MUSTANG MADE OF STEEL !!! :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Mustan

Posted 25 april 2008 - 02:42
Omiljena zanimacija su mi bile LEGO kocke, mogao sam satima da sedim na podu i da pravim neke kerefeke, svi su mislili da ću postati neki inženjer gradjevine ili arhitekta
Imao sam 2-3 velike kutije i dosta manjih lego pakovanja... Imao sam neku veliku ražu, pa neku podvodnu bazu i podmornice, avione, helihoptere...dža bu...
onda dosta nekih figurica, dži ja džojaca, nindža kornjaca, (sećam se neki moj drug je imao veliki kornja-cepelin pa sam bio ljubomoran na njega
), transformersi, onih malih autica...
pa onda machevi, plastične ninja katane i naravno kultni hi-manov mač
puške pištolji, činimi se da mi omiljena beše m-16
Imao sam 2-3 velike kutije i dosta manjih lego pakovanja... Imao sam neku veliku ražu, pa neku podvodnu bazu i podmornice, avione, helihoptere...dža bu...
onda dosta nekih figurica, dži ja džojaca, nindža kornjaca, (sećam se neki moj drug je imao veliki kornja-cepelin pa sam bio ljubomoran na njega
pa onda machevi, plastične ninja katane i naravno kultni hi-manov mač
puške pištolji, činimi se da mi omiljena beše m-16
"The moral of the story is, what not to do if a bird shits on you. - THE RIME OF THE ANCIENT MARINER!"
10.02.2009. - a spectacular return to Belgrade!
STAJANJE A DESNO crew
10.02.2009. - a spectacular return to Belgrade!
STAJANJE A DESNO crew
Posted 25 april 2008 - 02:51
QUOTE (Jelles @ 25. 4. 2008, 15:42) <{POST_SNAPBACK}>
Omiljena zanimacija su mi bile LEGO kocke, mogao sam satima da sedim na podu i da pravim neke kerefeke, svi su mislili da ću postati neki inženjer gradjevine ili arhitekta

isti slucaj i kod mene
lego mama!
Posted 25 april 2008 - 03:20
Jedan drugar je imao neke dinosaurus transformerse, a ja sam ko mali obozavao dinosauruse i transfomerse, da je to prelazilo granice normale...
A druga dva ortaka su imala kombi za nindza kornjace, e to je bilo veselo, nisam izbijao od njih...
A druga dva ortaka su imala kombi za nindza kornjace, e to je bilo veselo, nisam izbijao od njih...
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА !!!

Posted 28 april 2008 - 12:38
Isti lik je imao i piratski brod iz lego kockica, jedan veci i jedan manji , i crveni (gusarski) i plavi (mornariki), kao i one male camce i cak malo ostrvo gusarsko... Ma ludnica, jednom smo ratovali onim malim topicima, pa sam uspeo da mu pogodim cikicu u glavu kroz prozor njegovog broda, i uspeo sam da ga oborim

Ma do jaja je bilo kad smo bili klinci.. Nije tolko ovih kompjutera bilo da ljudima oduzimaju vreme...
Ma do jaja je bilo kad smo bili klinci.. Nije tolko ovih kompjutera bilo da ljudima oduzimaju vreme...
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА !!!

Posted 28 april 2008 - 06:16
Uh ja sam se kao mali igrao mocnim rendzerima... E.nedostaje mi to po neki put..
QUOTE (Shamandalie @ 24. 4. 2008, 16:51) <{POST_SNAPBACK}>
Нека милостиви Бог опрости женомрсцу који говори из тебе.
Posted 09 septembar 2008 - 10:48
mastersi i klikeri to je bilo in u moje doba

Sign In
Register
Help
Add Reply

MultiQuote