Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/28/21 in all areas

  1. Izlazi novi boxset
    1 point
  2. Svaka cast za kolekciju na vinilima. A jedva cekam novi album!
    1 point
  3. Čekamo leak!!! :D
    1 point
  4. Sutra da Koki pije vino sa Vučićem, tačno se ne bih začudio.
    1 point
  5. malo jaci kvlt prog ulov sa Discogsa
    1 point
  6. 1 point
  7. https://zanimljivostidana.com/zanimljivosti/u-rusiji-odrzano-takmicenje-u-brzom-iskopavanju-grobova.html
    1 point
  8. Daj brate. Ulver imaju i pesmetine u svom tom ambijentu a ne ovo viju viju govno. Pa i ti Neurosisi mogu sami za sebe da se slušaju. Jebeš ti to ako ja moram da pustim još jedan album, čekam doba dana određeno, crvkut ptica, svež hleb iz pekare i mlaku kafu da čujem nešto ovde.
    1 point
  9. IME BENDA KAZE, NEMOJ ME SLUSAT MOLIM TE...
    1 point
  10. Dobar deo pažnje koju su dobili potiče iz činjenice da su Ameri, nekako uvek stvari drugačije funkcionišu kada se pojavi USBM bend iz Amerike.
    1 point
  11. Nije pisalo je da ga pushite hahaha
    1 point
  12. Ovo je, bre, VRH! Veoma prijatno iznenadjenje za mene! Nabavio sam ovih dana oba albuma, svaka pesma je pravo putovanje, inace, snimaju na dosta primitivnoj opremi, pa je i zvuk bas fino prljav. I ne smatram ih hipicima, jer je po meni alijenacija od modernog drustva jedan od fundamentalnih BM elemenata a oni su samo stavili akcenat na to, niko ne sere sto se pojavljuje na hiljade Satanic bendova...Jel smatrate Bergtatt ili Filosofem hipi albumima, a opet niko ne moze reci da nisu BM. BTW, ne mogu da nadjem textove... any help? Sve u svemu, za fanove Drudkh, Ulver, Burzum, Negura Bunget, pa i Agalloch, sto da ne. Dobri su i intervjui, naj citat „Touring is less of a priority than harvest” : ) Sve u svemu, od mene apsolutna preporuka.
    1 point
×
×
  • Create New...