Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/01/21 in all areas

  1. Neka svi povade oči jedni drugima . . .
    1 point
  2. jebo mamu kolko dosadan album
    1 point
  3. Remek delo, brat blizanac AMOLAD i The X Factor, ko voli mracniji zvuk ovo je poslastica.
    1 point
  4. 1 point
  5. Код мене и овај албум као и предходни није оставио никакав позитиван утисак. TBOS сам преслушао два, три пута те 2015 када је и изашао, али од тада га нисам пуштао уопште. Изгледа да ће и овај проћи исто. Развучен по обичају, и као да слушам неку кукњаву док Bruce пева, скоро па у свакој песми.
    1 point
  6. dođe tako neko vreme kada Partizanovci zaćute, Zvezdaši progovore a Srbi se obogate
    1 point
  7. Ne znam da li će biti baš album godine ali kod mene će svakako biti pri vrhu na kraju godine. Ovaj bend je za mene specijalan jer ja nisam ušao u prog vode preko power metala ili tako nekim tradicionalnijim putem nego baš preko hardcore, metalcore i death metal bendova koji nisu bili obični nego su istraživali i išli dalje, pa se za mene otvorio ceo novi svet. A onda na Alaska po prvi put srećem momenat da metalcore bend svira bolji prog od 90% true prog bendova, da bi to sve kulminiralo na Colors. E sad, nazvati album Colors 2 14 godina nakon izlaska originala jeste i moneygrab potez (što bend ni ne krije u intervjuima) ali je u umetničkom smislu veliki rizik koji ne preduzimaš ako baš nemaš specijalan materijal. Dvojka nije prešišala keca, nema te neke najveće visine egzaltiranosti, niti može da ima taj wow efekat originala, ali veoma dostojno su uradili sequel svog sad već kultnog albuma. Colors 2 je meni najbolji njihov album još od The great misdirect, od tad su oni dobri ali malo više tu ima stila umesto neke ludilo supstance, Automata (posebno drugi deo) je bila prava stvar ali ovo je duplo bolje, sve puca od kreativnosti i pompeznosti ali sam većinu pesama na keca zapamtio i prepoznao, nisu se izgubili u wankery okeanu. Minus poeni idu na svesne odluke da se negde baci jasna aluzija na original i neke njegove najbolje segmente, to je ukalkulisan potez i ja više volim kad su stvari spontane, ali ovo je baš cepidlačenje jer je ploča toliko puna svega i sve je to uglavnom vrhunski uklopljeno. Za mene su vrhunci albuma Never seen / Future shock, Bad habits, The future is behind us i opet grandiozni (i možda malo svesno preterani) closer Human is hell, koji jasno baca na njihovu legendarnu stvar White walls. Instant erekcija i na zajebancije u Prehistory. Sve u svemu, ozbiljna dominacija i drago mi je što nisam pogrešio kad sam tvrdio da imaju u sebi još uvek dovoljno da izvuku ponovo neki instant classic iz rukava. Baš je bezveze gubiti vreme na drugoligaške stvari pored ovoga.
    1 point
  8. Ovo je taj novi Tobijev materijal, pod imenom Alora Crucible https://aloracruciblehom.bandcamp.com/
    1 point
  9. https://www.mediafire.com/file/zu15n6lhrf518ek/Senjutsu+(2021).rar/file
    1 point
  10. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158647276308207&id=122521658206 😬
    1 point
  11. A i za to me zabole kurac. Mislim, da čekam CD.
    1 point
  12. Ja cekam da mi stigne disk, pa kao covek da preslusam, kao uvek sto radim. Da bar malo ostane one cari i neizvesnosti kad izadje nov album, kao nekada. Spot ako ima naravno pogledam koji put.
    1 point
  13. evo jos jedna preporuka u slicnom duhu Boss Keloida. Brazilski prog/sludge, znaci stari Mastodon, Magma, King Crimson, brazilski ritmovi, jako zanimljiv album i dobra voznja: https://papangu.bandcamp.com/album/holoceno
    1 point
  14. Na današnji dan pre 30 godina izašao Unquestionable presence, legendaran album u svakom smislu.
    1 point
  15. TWOTW je jedna od najboljih muzickih kompozicija ikad. Neverovatna stvar zaista. Da bend posle toliko godina izbaci tako svezu i jaku traku, nemam reci. Stratego je mracnija od onoga sto se ocekivalo ali je OK za single, jako catchy refren. Ocekuje nas jos jedno remek delo. Ako bilo koga zanimaju teme vezane za naziv novog albuma kao i neke od detalja kako je Harris dosao na ideju propratite moju stranicu "putopisi_japan" na instagramu pisao sam par textova i o Senjutsu tematici. 2 dana nakon sto su objavljeni detalji albuma odradio sam i pripremu za izlazak u vidu tetovaze:
    1 point
  16. http://nocturnemagazine.net/vesti/10469/lady-gaga-ljudi-ne-shvataju-velicinu-benda-iron-maiden gospodža zna (iako nikada nisam bio fan dotične)
    1 point
×
×
  • Create New...