Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1032659
Joj zdravko da sam znao da su tamo toliko jeftinija poslao bih ti da mi kupis . Ovde su cene uzasne . Squier TAIWAN kosta 400 km . Ma uzas bolje ne kupovati nista . Samo ne mogu da verujem da je u nemackoj tako jeftino a veci i jaci su vam standardi 5 puta .

ma naravno da ti kupim.Ma kita,nisam lud da vukljam uz svu svojui opremu jos neko pojacalo tebi.

Vidi mozda mozes da uzmes preko ebay-a.

• Replies 10.4k
  • Views 911k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od juche in da house >  

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i

• e jebat' ga... pa vishe muzike dobijash sa jcm800 kk i sa jcm 2000 ...   radi se o tome da prodaju ime matorog jcm 800... ae...kao jachi je jcm800 od jcm 2000...   ali jcm 800 reissue od jcm 800

comment_1032661
hmm . Pa moglo bi se reci ali ne bas tako subjektivno . Objektivno gledano na njima se npr Zeppelin i neki laksi bendovi mogu svirati sa dobrim zvukom . Dobra su za balade i nesto lakse a rifovi tj. distorzija pa ne bih bas rekao los zvuk ali ipak su to begginer pojacala tako da i onaj koji kupi 15 W ne svira to icon_smile.gif ( SVIRA DIVJLE JAGODE lol )

Imao sam jednog Fendera od 15W i veruj mi nije ni za kurac icon_smile.gif ...Line 6 Guitar Port + comp je neuporedivo bolja kombinacija icon_da.gif

comment_1032679

Moj predlog ti je da dobro razmislis sta da uzmes . Bolje kupiti pojacalo novo nego procesor . Ako zelis processor kupi ili zoom ili Digitech RP ( 50 , 80 , 100 ) zavisi koliko imas love . Ja npr kupujem sebi pedale sada a procesor prodajem . Ako hoces prodam ti processor Digithech RP 50 . Imas ga na music123.com i musicianfriends.com .

comment_1032696
Moj predlog ti je da dobro razmislis sta da uzmes . Bolje kupiti pojacalo novo nego procesor . Ako zelis processor kupi ili zoom ili Digitech RP ( 50 , 80 , 100 ) zavisi koliko imas love . Ja npr kupujem sebi pedale sada a procesor prodajem . Ako hoces prodam ti processor Digithech RP 50 . Imas ga na music123.com i musicianfriends.com .

Pa sad zavisi o kom cenovnom rangu pricamo...za 100-300€ mu je bolje da kupi procesor...a ako ima vise para onda definitivno pojacalo icon_da.gif

comment_1032698
Mora da se zna ko je strah i trepet Vozdovca! mhihi.gif

Najjace kada me je jednom jedan komsija presreo na ulici i pitao da li sam ja taj glasni gitarista icon_smile.gif ...kada sam mu odgovorio potrvdno onda me je pitao kako pravim "one zvukove" i poceo da imitira glasom raznorazne gitarske forice icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Inace kuca mi je dobro izolovana i vrata od sobe su mi tapacirana tako da se jako slabo cujem kada zatvorim vrata od sobe i terase icon_smile.gif

comment_1032704
Najjace kada me je jednom jedan komsija presreo na ulici i pitao da li sam ja taj glasni gitarista icon_smile.gif ...kada sam mu odgovorio potrvdno onda me je pitao kako pravim "one zvukove" i poceo da imitira glasom raznorazne gitarske forice icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Inace kuca mi je dobro izolovana i vrata od sobe su mi tapacirana tako da se jako slabo cujem kada zatvorim vrata od sobe i terase icon_smile.gif

Ajde, ajde, nemoj da si skroman! Svi znamo da te se komsije plase! icon_razz.gif

comment_1032711

Joj moram za 5 minuta biti u skoli . Ajde , ma idem neko vreme jeste da sam kasno upisao ali potrudicu se da zavrsim jbg .

Ma nema za mene bez muzickog obrazovanja muzike tako da sam se morao upisati . Ne zelim biti kao retardi po gradu da znaju svirati po 5 rifova napraviti bend i kurciti se a ne znaju sta je terca itd . Odo pa kada dodjem za 1 sata ili 1 i 15 min cu malo opsirnije .

comment_1032859
za line 6 nemam para,a ni za neki digitech neznam...sta mi preostaje onaj krsh zoom?korg?

behringer v-amp2.

ja ga se sit nasvirah icon_smile.gif a i snimao sam pomocu ovog procesora. sta ja znam, mogi ce ti reci da ne valja, ali ja sam ga koristio i uzivo (direktno u misketu) i za snimanje i zadovoljan sam. ne verujem da za te pare ima bolje. mada, dugo nisam pratio to trziste, pa ne znam, mozda se pojavio u medjuvremenu neki procesor u tom cenovnom rangu koji nudi vise... treba proveriti.