Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2774886

mala pomoc: naleteo sam na neki album, mislim da je iz ove godine, nemam pojma kako se zove lik koji ga je izbacio niti album, ali znam da ima nemcu foru/asocijacu na Illmatic. znaci ime albuma ima matic u sebi mozda a pocinje cini mi se na M. I na omotu je mislim lik koji sedi na kaucu, a na zidu iza je slika na kojoj je Illmatic omot. rings a bell anyone?

• Replies 5.4k
  • Views 595.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

a sada evo jedna senzacija bosansnjacki nacionalisticki rep,ja sam umruo dok sam slusao   http://www.youtube.com/watch?v=pTGogeajf58   Idete mi na kurac stidite se Bosne Danas vas sramota sta ce

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

Ako nemate sta pametnije da radite samo napred.

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

nastavljamo sa bosanskim repom buraz je napravio pesmu sa denijem kraguljom   http://www.youtube.com/watch?v=gqwws9gtHsM

comment_2775815

RTJ će ponovo pobediti sve ostalo, nema zbora.

Još kada ovo izađe...

In other hip-hop news, Run The Jewels became perhaps the first act to land a remix of their new album before it has even been released today, with a Kickstarter page campaigning for it to be remade using entirely cat sounds reaching its goal of $45,000.

The wonderfully stupid idea has the backing of El-P and Killer Mike, and several producers including Just Blaze will be helping recreate the beats using meows, hisses and purrs.

...kraj.

In other hip-hop news 2: Deni radi na novom albumu.

comment_2776959

jbg meni je prilicno dosadno. el-p je bas uprostio bitove mnogo otkad radi RTJ, i rep mu je prilicno dumbed down.

najbolja stvar mi je Early. previse pesama su u fazonu "mi mnogo bolje repujemo od vas" sto mi brzo dosadi.

oni su devin townsend repa sad. snimali do jaja albume ranije i bili kult licnosti, sad su popularni i konacno lepo zaradjuju. vidim da je Nas tvitovao o albumu, i Lorde cak.

ima dobar, bas velik intervju u Rolling Stonu sad, pricaju o karijerama, bas zanimljivo. rekli na kraju da juce imali 150,000 legalnih downloada vec i prica mike kako zaradjuju sad vise neko ikad, cak i kad je bio na majoru i radio sa outkastom