Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 544
  • Views 57.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mito volim te ali zicer...   TI NE BI IMAO PROBLEMA DA STANEŠ

• Haos sam ja
    Haos sam ja

U kom to univerzumu se dubioza kolektiv piše krupnijim fontom od Bajage, Partibrejkersa pa i mrtve Čorbe?

• lepo reci da volis Riblju Corbu, ovo je safe space. 

comment_1919885
Da, veoma prijatno zvuci, za razliku od albuma proslogodisnjeg, koji kao da je produciran u garazi sa opremom koju su koristili demo bendovi ranih osamdesetih. Ovo je cool.

Pretpostalvjam da govoriš o The Genesis albumu? :)

comment_1920750
Zapravo, pohvalio sam Angels Of Love, a pljunuo Perpetual Flame ;)

Aha, ok, ja sam mislio da si popljuvao The Genesis. Ja ne znam, zapravo, kakvo je to ostvarenje, pošto zvuk je bukvalno kao da je prosečnim mp3 player-om sniman album, a tek vokal koji je tu "pevao"... ne znam, mislim da sam pre već pošteno popljuvao taj album, pa da se ne ponavljam. Uglavnom, ko ga nije slušao nije propustio ništa i toplo preporučujem da ga ni ne posluša.

comment_1921346

Yngwie treba iz ovih stopa da zakuka na vratima Mark Boals-a ili Vescere i da ih zamoli da mu oproste i vrate se u bend. Tim nije za Yngwie-a nikako i mogao bi da ode do Kai Hansena da mu producira album i sve bi bilo kul.

• 7 months later...
comment_2111470

Dec 9, 2009

Yngwie Malmsteen High Impact Album Out Today!!

Also Available on ITunes 

High impact not only has the mega-hit classic "Beat It", it also contains the You Tube sensation at 5 Million plus hits ARPEGGIOS FROM HELL!!! Time to bring out that guitar and shred with Yngwie!!

Yngwie Malmsteen will release a new album called "High Impact" on December 8 (one day earlier internationally). The set is described as "a mind-boggling, high-paced instrumental compilation record" featuring a "surprise" bonus track Yngwie's never-before-released interpretation of the MICHAEL JACKSON mega-hit classic "Beat It", which contains Malmsteen's own magical touch and Tim Ripper Owens on Vocals...

Get Your Copy Today:

BEST BUY - BARNES & NOBLE - AMAZON - FYE

Malmstin je kul lik. I on je postovalac Majkla Dzeksona.

comment_2112209

Mene on sad već toliko nervira da nemam energije da pišem kvalitetno nešto po ovoj temi :haha: Davno je bilo kad sam uz Eclipse pod vlažnim čaršafima vatala jednog super frajera, repeat repeat repeat...

Posle se ja "hvalim" privatnim životom... :haha:

Ja ionako nisam neki preterani fan većine Malmsteen-ovih pesama. Impellitteri mi više leži, o Axel Rudi Pell-u i da ne govorim, kad je u pitanju privlačnost kompozicija.

• 6 months later...
  • 1 month later...
comment_2221913

Ja sam veliki fan arogantnog Svedjanina! :rockdevil:

Fantastican gitarista, a ne zaostaje mnogo ni po pisanju pesama, u toku karijere radio je sa mnogo pevaca, uglavnom fenomenalnima, ali meni najvise odgovara njegov rad sa Mark Boalsom, jer mislim da se jako dobro uklapaju i album Alchemy mi je zakon!

http://www.youtube.com/watch?v=BK1snO5mW28

• 3 months later...
  • 3 weeks later...